Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin Para Dağıtıyor! Bir Günde 300.000 Dolar Bağışladı

Ethereum’un kurucu ortaklarından ve ağın en önemli isimlerinden birisi olan Vitalik Buterin, bugün inanılmaz bir olaya imza attı ve Twitter üzerinden 300.000 dolar değerinde ETH bağışında bulundu.

İlk olarak Prysmatic Labs’ın önde gelen geliştiricisi Preston Van Loon’un, startup ekibini yeterli çalıştırmaya yetecek kadar bile para bulmada sıkıntı çekeceği sitemini gören Buterin, Loon’a ”tek bir hayatın var” veya ”sadece bir kere yaşarsın” anlamına gelen ”YOLO” ifadesini kullanarak 1.000 ETH gönderdi.


Daha sonra ilgili gönderiye tweet atan Sigma Prime kurucu ortağı Paul Hauner, projesinin son günlerde maddi sıkıntı çektiğini ve ”1.000 eth’nin” daha fazla geliştirici bulma konusunda etkili olabileceğini ima eden bir ifade kullandı ve Buterin buna başka bir 1.000 ETH ile karşılık verdi.


Son olarak da Kanada tabanlı bir proje olan ChainSafe’in proje lideri Mikerah Quintyne-Collins’in attığı tweet’e yanıt veren ve ”sonuç görmeyi bekliyorum” diyen Buterin, başka bir 1.000 ETH’lik bağış daha yaptı ve günü noktaladı.

Ethereum Yükselişe Devam Ediyor

Ethereum’un söz konusu bağışları Ethereum blockchain’inin daha fazla gelişmesini sağlamak için yaptığı açık olsa da, Ethereum’un bugün elde ettiği ivme ve 100 doların üzerine kendisini atması da, bu kararlarda etkili olmuş olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment