Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin ve Justin Sun Borsalara Ethereum Taşıdı: Milyon Dolarlık Transfer!

Kripto para piyasasının iki önemli isimi Vitalik Buterin ve Justin Sun toplamda yüzlerce Ethereum’u (ETH) borsalara transfer etti.

Kripto para fiyatlarındaki yükselişler devam ederken iki önemli isim toplamda milyonlarca dolar değerinde Ethereum transferi gerçekleştirdi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Ethereum kurucusu Vitalik Buterin 10 Kasım günü harekete geçerek Coinbase Custody cüzdanına 106 bin dolar değerinde 50 ETH gönderdi.

Buna paralel olarak TRON kurucusu Justin Sun 1,2 milyon dolar değerinde 580 ETH’yi kripto para borsası Binance’e transfer etti.

Justin Sun’ın transfer işlemini hangi amaçla yaptığı bilinmese de Vitalik Buterin daha önceden yaptığı açıklamasında bu tür transfer işlemlerini satış amaçlı değil destek ve bağış amaçlı yaptığını vurgulamıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %10 yükselen ETH, yazım esnasında 2.093 dolardan işlem görüyor. Ethereum, 9 Kasım günü finans devi BlackRock’ın spot Ethereum ETF başvurusunda bulunmasıyla birlikte ciddi bir yükselişe ev sahipliği yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!