Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin’den Kripto Para Yatırımcılarına Çağrı: Fiyata değil, teknolojiye odaklanın

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, kripto para yatırımcılarını devam eden ayı piyasasının ortasında fiyatları görmezden gelmeye ve blockchain teknolojisi ile ilgilenmeyi çağırdı.

Vitalik Buterin 4 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, mevcut ayı piyasası koşullarında kripto para yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. Buterin, ayı piyasası kaynaklı fiyat düşüşlerinden ve kripto para sektöründe faaliyet gösteren dolandırıcılardan, siber saldırganlardan veya art niyetli şirketlerden sıkıldığını belirten bir kullanıcıya, blockchain teknolojisi ile daha fazla zaman geçirmesini ve kısa bir süreliğine de olsa fiyatları göz ardı etmesini önerdi.

CoinMamba adlı 9 senedir kripto para ticaretiyle ilgilendiğini iddia eden bir yatırımcı, 9 seneden sonra sektördeki art niyetli aktörlerden bıktığını ve bu nedenle bu sektörde faaliyet göstermeyi bırakacağını belirttiği bir paylaşım yayınladı. Paylaşıma yanıt veren Buterin ise CoinMamba’ya ticaret ve yatırım çevrelerinden uzaklaşmasını, blockchain teknolojisi hakkında daha fazla araştırma yapmasını, kripto konferanslarına katılmasını ve geliştirici notlarını okumasını tavsiye etti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da Vitalik Buterin’e destek veren kişiler arasında yer aldı. CZ, yatırımcılara olumsuzlukları görmezden gelip çalışmaya devam etmelerini önerdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!