Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voyager Digital’in Talipleri Artıyor: Varlıklara Binance’in Ardından Yeni Teklif

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ardından dijital varlık ticaret platformu INX de iflas eden şirket Voyager Digital’in varlıklarını satın almak için teklifte bulundu.

INX tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, bağlayıcı olmayan bir Niyet Mektubu (Letter of Intent) aracılığıyla Voyager varlıkları için bir teklif sundu.

INX CEO’su Shy Datika sunulan teklif hakkında şu ifadelerde bulundu:

Teklifimiz, INX’in finansmanı demokratikleştirme ve düzenlenmiş ticaret platformunun gücünden ve çok yönlülüğünden yararlanarak piyasadaki mevcut paradigmaları yeniden şekillendirme vizyonunu gerçekleştirmede stratejik bir adımdır.

Terra çöküşüyle başlayan ve birçok şirketin iflasıyla sonuçlanan süreçten Voyager Digital de etkilenmişti. Bunun üzerine şirketin varlıklarını satın almak isteyenler arasına Binance ve FTX de dahil olmuştu. Binance ve FTX arasında yaşanan çekişme sonucunda iflas eden kripto para platformu Voyager’ı FTX satın almıştı. Ancak FTX iflasının ardından Binance, Voyager için tekrardan teklif sunacağını açıklamıştı.

INX, eylül ayındaki açık artırmada Binance ve FTX’in teklif yarışına dahil olmamıştı. Şirket, eylül ayında menkul kıymet tokenlari ve kripto para birimleri için düzenlenmiş bir ticaret platformu olan INX One‘ı tanıttı. Platform, geçen yıl ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) kayıtlı ilk dijital menkul kıymet halka arzında 7.300’den fazla yatırımcıdan 85 milyon dolar topladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!