Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1 Ayda 10 Kat Değerlenen Voyager Token (VGX) Nedir?

30 günde kaydettiği yükseliş yüzdesi ile basamakları hızla yükselip en değerli 100 kripto para arasında kendine yeniden yer bulan Voyager Token (VGX), bu zaman zarfında fiyatını 3 doların üzerinde çıkardı. Voyager ve VGX coin nedir?

Voyager Token (VGX), gösterdiği yükseliş ile 30 günde fiyatını %1400 arttırdı. Altcoin, yıl başından bu yana Koin Bülteni’nin haftanın en çok kazandıranları listesine birkaç kez girmeyi başardı. VGX fiyatı 1 yıllık zaman zarfında ise %9000’e yakın bir yükseliş gösterdi. Voyager Token 1 haftada %150’ye varan bir yükseliş ile dikkat çekerken, 24 saate de ivmesini korudu ve %5 değerlendi.

Voyager bu ivme ile piyasa değerini 570 milyon doların üzerine çıkararak, en değerli 100 kripto para arasına girmeyi başardı. Altcoin için 1 günde yapılan alım-satım işlemlerinin toplam hacmi ise 12.6 milyon doları aştı. VGX fiyatı için tüm zamanların en yüksek değeri 2018 yılında kaydettiği 12,47 dolarda konumlanıyor.

voyager-token-vgx
VGX fiyatı için 30 günlük değişimi gösteren grafik. Kaynak

Voyager ve VGX coin nedir?

2018 yılında Crypto Trading Technologies tarafından kurulan Voyager, kripto para alanında perakende ve kurumsal yatırımcılara yönelik brokerage hizmeti sunar. Gerçekleştirdiği brokerage hizmeti ile Voyager, kullanıcıları ile birçok kripto para borsası arasında akıllı yönlendirme teknoloji ile bir aracılık yapar.

Voyager, kripto para borsalarında listelenen coinlerin fiyat farklarından yararlanan bir algoritma kullanır. 2019 yılında piyasaya sürülen Voyager mobil uygulaması, kullanıcı dostu bir tasarım ile kullanıcıların daha çok tercih ettiği bir hizmet haline gelmişti. Voyager, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi 50’den fazla kripto para birimini desteklemektedir.

Voyager’ın yerel kripto parası olan Voyager Token (VGX) kullanıcılara bazı faydalar sağlar. Kullanıcılar Voyager uygulamasında VGX kullanarak çeşitli ödüller kazanabilir veya kendilerine özel hizmetlerden faydalanabilirler. VGX için dolaşımdaki arz 5 Şubat 2021 itibarıyla 222 milyon 295 bin 208’dir. Bitexen, Binance, Uniswap, ATOMARS ve HitBTC borsaları Voyager Token’ı listelemektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!