Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Warren Buffett “Bitcoin’im Yok” Diyor, Justin Sun Aksini İddia Ediyor

Dünyanın en zengin dördüncü ismi olan Warren Buffett kısa süre önce CNBC’ye verdiği röportajda kripto paralarla ilgili görüşlerini paylaştı. Buffett ayrıca şu anda hiç Bitcoin’inin olmadığını söyledi ancak Justin Sun bunun aksini iddia ediyor.

Buffett’ın Açıklamaları

Buffett CNBC’ye yaptığı açıklamalarda bundan bir ay önce Justin Sun ile birlikte çıktığı yemekten, Sun ile ne kadar iyi vakit geçirdiğinden bahsetti. Ancak Sun’ın kendisini kripto para konusunda ikna edemediğini vurgulayan Buffett, kripto paraların değersiz olduklarını söyledi.

Programın sunucusu Becky Quick bunun ardından Buffett’a kişisel bir soru sordu. Justin Sun’ın kendisine bir miktar Bitcoin hediye ettiğini hatırlatan Quick, Buffett’ın şu anda BTC’sinin olup olmadığını merak etti.

Buffett bu soruya epey ilginç bir cevap verdi ve şu anda hiç BTC’sinin olmadığını söyledi. Kendisinin bu yanıtının ilginç olmasının sebebi ise Sun’ın Buffett’a bundan yalnızca bir ay önce kripto para hediye etmiş olması.

Aksini İddia Ediyor

Tron CEO’su Justin Sun bu sabah Buffett’ın bu yorumuyla ilgili bir açıklama yaptı ve Buffett’ın söylediği şeyin tam aksini iddia etti.

Justin Sun konu hakkında yaptığı açıklamalarda Buffett’tan çok şey öğrendiğini ve Buffett’ın gerçekten de bir kripto para yatırımcısı olmadığını söyledi. Ancak Sun, Buffett’ın şu anda hiç BTC’si olmadığını söylemesine karşı çıktı. Buffett’a Samsung Galaxy Fold vererek kendisine BTC ve TRX hediye ettiğini söyleyen Sun, buna kanıt olarak blockchain verilerini paylaştı:

Buffett’ın, röportaj sırasında Sun’ın kendisine hediye ettiği kripto paralardan neden bahsetmediği bilinmiyor. Ancak kripto para takipçilerine göre Buffett ve Sun’ın yaptığı bu çelişkili açıklamalar, iki taraftan birinin yalan söylediği anlamına geliyor olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment