Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Washington’a 20 Yeni Bitcoin ATM’si!

Belki de son zamanlarda Coinsource tarafından yapılan en büyük hamle, Washington DC’nin kalbine 20 Bitcoin ATM’si kurulması projesi diyebiliriz. Şirket bunu yaparak aynı zamanda ülkenin başkentine de imzasını atmış olacak.

Bitcoin, Başkan’ın Arka Bahçesine Sızıyor

Kripto para piyasaları hakkında devam etmekte olan ve uzun solukta büyük ihtimalle bazı düzenlemelere sebep verecek olan araştırmalara rağmen, Bitcoin’in nefesi başkentte hissedilebiliyor. Bu 20 ATM şehirde hali hazırda mevcut olan 5 ATM ve Bitcoin ödemesini kabul eden restaurant vb. mağazaların da sayısı ile birleşerek iyi bir duruma gelmiş olacak. Makinelerin yerleşimi ise şu şekilde olacak; on iki tanesi Washington DC şehrinde, beş tanesi Baltimore’da, bir tanesi Towson’da, bir tanesi Oxon Hill’de, ve bir tanesi de Takoma Park’da.

Bu son kurulumlar Coinsource bünyesindeki inanılmaz büyümenin de bir sonucu aslında. Coinsource bu gelişme ile birlikte şuan Atlanta, Georgia sınırları içerisinden sahip olduğu 18 ATM de dahil ülke çapında yaklaşık 200 Bitcoin ATM’sine sahip. Coinsource şirketinin CEO’su Sheffield Clark bu son hamleleri hakkında şunları belirtti:

”Biz Washington D.C.’yi, denetçilerin blockchain teknolojisi ve kripto paralara biçeceği değer ve potansiyel açısından bir dönüm noktası olarak görüyoruz. Zamanla gerçekleşen bütün gelişmeler bir şekilde ülkenin başkentinden de geçti ve şu anda Washington’da ve etrafındaki topluluklarda hizmet vermekten çok mutluyuz çünkü onlara Bitcoin alımı ve satımı için kolay bir yol sunabiliyoruz.”

Bitcoin eyaletler arasında büyümeye devam ederken, -50 tanesinin 19’unda yaygın olarak kullanım görmekte- son büyük darbenin başkentin kendisine indirilmesi mantıklı gibi duruyor. Bu olay kesinlikle Beyaz Saray’da önümüzdeki haftalar içinde bu piyasaların düzenlenmesi ve denetlenmesi konuları üzerine karar verecek insanların dikkatinden de kaçmayacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment