Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verge Bugün Nihayet Gizemli Ortağını Açıklayacak

Spekülasyonlar ve şüpheler, geçtiğimiz ay Verge [XVG] tarafından üstlenen kitle fonlamasıyla başladı.Toplamda 75 milyon değerinde XVG toplama hedefleri vardı. Bu finansman kampanyası, daha önce de açıkladıkları gibi gelecekte ortaya çıkacak bir gizemli ortaklığın sebebiydi. O zamandan beriyse bununla ilgili herhangi bir duyuru veya güncelleme yapılmamıştı.

Büyük gün sonunda yaklaştı, söz konusu gizemli ortaklık bugün açıklanacak. Verge, resmi Twitter hesabından dün konuyla ilgili şöyle bir paylaşım yaptı:

“17 Nisan Salı gününe doğru yaklaşıyoruz! Verge’de görev alan herkes sonunda bu günün gelmesinden ötürü heyecanlı! Aldığımız bağışlar birçok farklı alanda sergilediğimiz efora destek oluyor, özellikle ledger nano ve ortağımızla ödeme ağ geçidi seviyesinde Verge entegrasyonu konularında ilerleme kaydediyoruz!”

Bazı onaylanmamış haberler, gizemli ortak olarak TokenPay’i işaret etti. Bu, olayı yakından takip edenler için TokenPay’in 8 Nisan’da Münih’te yapılan bir toplantıya dair attığı güncelleme tweet’inden dolayı çok muhtemel bir tahmin. TokenPay, ayrıca bugün erken saatlerde de VergeLife’ın sayfasından şöyle bir retweet yaptı:

“Verge Currency’nin TokenPay ve Verge Fam’in iyi niyetli bağışlarıyla başardığı ortaklığın büyüklüğüne ilişkin bir duyuru.

17 Nisan, Avrupa saatiyle 10.00’da.

Ortak inanç ve eforlar, durdurulamayan bir başarı sinerjisi sağlar.”

Bu, TokenPay CEO’su Derek Capo tarafından atılan resmi bir tweet’le açıklığa kavuşturuldu:

“TokenPay’in Verge’ün gizemli partneri olduğu konusunda çok fazla spekülasyon var, cevap hayır. Ancak, XVG’yi yakında sunmayı planladığımız birçok hizmete entegre etmek için birçok planımız var. Kripto topluluğunun kripto para kabulünü artırmak için daha fazla ortaklığa ihtiyacı var.”

Verge de büyük olay hakkında tweet atmaktan geri durmadı, daha önce söz verilmiş olan ortaklığı ortaya çıkarma konusunda heveslilerdi. Ek olarak, kitle fonlaması sırasında toplanan paranın Ledger Nano entegrasyonunda ve ortağın ihtiyacına uygun bir ödeme ağ geçidi oluşturulmasında kullanıldığını söylediler. Tanınmış bir Twitter kullanıcısı olan Baran da şöyle tweet’ledi:

“İyi iş çıkardınız. Aferin. Bir zamanlar bu coin’e inanmıştım. Ancak yaptıkları her şey çok şüpheli görünüyor.”

Kitle fonlaması, tıpkı uzmanların iddia ettiği gibi XVG’nin  fiyatlandırılması ve değeri üzerinde bazı önemli etkilere sahip oldu. Verge muazzam bir büyüme sergiledi ve geçen haftadan kazanan olarak ayrıldı. XVG, tüm hafta işlem hacminde ağırlığını aştı ve evrensel zamana göre sabah 07.40’ta görüldüğü gibi 0,082 dolar seviyesine ulaştı.

Piyasada dolaşan birçok spekülasyon ile ilgili olarak insanlar da çeşitli sosyal medya kanatlarından yorum yaptı.

Süphecilerden biri, Johnny Hernandez:

“Ortaklığınızı tesis etmek için topluluğunuzdan para almaktan utanmalısınız. Verge ve ledger entegrasyonlarının sadece 20.000 $ tuttuğunu unutan iddialar görüyorum. Düşünceleriniz?”

Bir bitcoin HODLer’ı (tutucu, biriktirici) olan Edward:

 “NANO entegrasyonu için bağış almaya sahtekârlık demezdim. Bu, kitle fonlamalarını kullanmak için oldukça yasal bir sebep –  ekstra kaynakları çoğu şirketin yaptığı gibi yalnızca şişirilmiş hisse senedi seçeneklerinden sağlayıp o fazla fonu CEO’lara verilen ikramiyeleri ödemek için kullanmaktan farklı. -”

Bir XVG sahibi olan Steve Simon:

 “Bu takım yüreğini ortaya koydu. Verge ailesi en iyi token topluluğudur, nokta. Bu bir çıkış aldatmacası ise, tebrikler, beni kandırdınız. Ancak, bu topluluk temelli koin’in çekirdeğinde daha iyi bir dünya için sorumluluğun dağıtılması var.”

Kaynak: AMBCrypto
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment