Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waves Yatırımcılarına Airdrop Müjdesi

Waves (WAVES) yatırımcıları için geçtiğimiz günlerde bir airdrop duyrusu yayınladı. WAVES sahipleri gerçekleşecek airdrop ile Neutrino Token (NSBT) kazanma şansı yakalayacaklar. Airdrop ne zaman gerçekleşiyor, hangi borsalar katılıyor ve şartlar nedir?

Bu hafta yapılan airdrop duyurusu Waves (WAVES) yatırımcısını heyecanlandırdı. WAVES token sahipleri airdrop ile toplamda 10 bin Neutrino Token (NSBT) kazanacaklar. Airdrop etkinliğine katılacak platformlar günlük ticaret hacmine göre en büyük iki borsa olan Binance ve Huobi olarak açıklandı.

Airdrop için Binance ve Huobi borsalarında yapılacak olan snapshot 10 Şubat 2021 tarihinde Türkiye saati ile 03:00 sonrası oluşturulacak ilk blok ile gerçekleştirilecek. Bu sırada borsalardaki WAVES çekme ve yatırma işlemleri anlık olarak durdurulacak.

Şartlar neler?

  • Binance veya Huobi kullanıcısı olmak.
  • Borsa hesabında en az 10 WAVES bulunması.

Bu iki şartı sağlayan kullanıcılar 10 Şubat günü belirlenen saatte alınan anlık görüntü ile NSBT kazanacaklar. Bir kullanıcının almaya hak kazandığı NSBT miktarı, snapshot sırasında kullanıcı tarafından tutulan WAVES miktarının borsada tutulan toplam Waves’e oranı ile belirlenecek. Katılımcı olan her borsaya airdropta dağıtılmak üzere 5’er bin adet Neutrino Token sağlanacak.

WAVES fiyatı ne durumda?

792 milyon dolar piyasa değeri ile Waves en değerli 62. kripto para konumunda bulunuyor. Waves fiyatı yazım esnasında 8 doların hemen altında işlem görüyor. WAVES 1 haftada %27 yükselirken, 1 yılda %722 değerlendi. Waves için günlük ticaret hacmi ise 216 milyon doları aşıyor.

waves-airdrop
WAVES için 7 günlük fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!