Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waves Yeni Blockchain Projesini Açıkladı!

Açık kaynaklı blockchain platformu Waves ve blockchain tabanlı oyun dağıtım platformu The Abyss yeni bir ortaklığa imza attıklarını duyurdular. Yapılan açıklamaya göre ikili dijital ürünlerin ve oyun içi eşyaların alınıp satıldığı bir tür blockchain tabanlı pazar oluşturacak.

5 Eylül tarihinde yayınlanan gönderiye göre oluşturulacak olan blockchain tabanlı pazar kullanıcıların Abyss Token’leri ile oyun içi eşyaları satın alıp bunları diğer kullanıcılara satabilmelerini sağlayacak. Abyss Token’lerinin Waves blockchain’i ile olan entegrasyon oyun geliştiricilerinin de Waves tabanlı oyunlar için daha büyük işlere imza atabilmelerini sağlayacak.

Waves Platform CEO’su ve kurucusu olan Sasha Ivanov konu hakkında yaptığı açıklamada 100 milyar doların üzerinde bir değere sahip oyun sektörüne girmenin faydalarını tanıdıklarını ve blockchain’in bu alanda ne denli yararlı olabileceğini bildiklerini vurguladı. Ivanov buna ek olarak oyun endüstrisinin blockchain için oldukça büyük bir kaynak olacağını ve Abyss ile olan ortaklığın ana akım kabulü arttıracağını ifade etti.

The Abyss daha önce ünlü oyun firması Epic Games ile ortaklık imzalamış ve platformdaki geliştiricilerin direkt olarak Unreal Developers Network’e erişebilmesini sağlamıştı. Blockchain teknolojisinin yavaş yavaş oyun sektörünü ”ele geçirmesi” bile bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment