Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Web Summit Etkinliğinde 127 Milyon Dolara Yakın Kripto Para Dağıtıldı!

Avrupa‘da düzenlenen en büyük internet etkinliklerinden birisi olan Web Summit, 5 Kasım tarihinde başlayıp, 8 Kasım Perşembe günü sonlandı ancak sonlanırken kesinlikle uzun süre akıllarda kalacak bir çok kripto para dağıtımına tanıklık etti. Etkinliğe katılan kripto para firmaları, etkinlik boyunca toplamda 127 milyon dolar civarında kripto para birimi dağıtımı yaptı.

Airdrop’lar, Cüzdanlar ve Kullanım

Bütün biletleri önceden satılan Web Summit‘in bu seneki zirvesi Lizbon içerisinde yapıldı ve toplamda binlerce startup firmasının yanı sıra 70.000 üzerinde insan etkinliğe katıldı.

Etkinliğin öne çıkan gruplarından olan kripto para birimi işletmeleri de, milyonlarca dolar değerinde kripto para birimi dağıttı. Bunlardan en büyüğü tabii ki cüzdan hizmeti sağlayan Blockchain’in 125 milyon dolar değerinde yaptığı Stellar airdrop hizmeti oldu.  Borsaya kayıtlı olan ve borsa tarafından onaylı her kullanıcıya 25 dolar değerinde Stellar verileceğini açıklayan Blockchain, son günlerin en çok konuşulan firmalarından birisi.

İngiltere Give-away Konusunda Lider

Blockchain firmasının yanı sıra bir kaç İngiltere menşeli kripto para firması da bedava kripto para dağıtımı konusunda başı çekmekte. eToro platformu da bu haftanın başlarında duyurduğu yeni cüzdanını tanıtmak amacıyla bedava kripto para birimi veren firmalardan birisi. eToro’nun itibari para ve kripto para trading platformu, eToroX isimli cüzdanı indiren ilk 100.000 kişiye 0.1 ETH (21 dolar civarı) vermeyi vaat ediyor. Bunun yanı sıra sürpriz Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin ödülleri de dağıtılacak.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment