Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP ile Bahşiş Verme Yöntemi, Yakında Amazon’da Kullanılmaya Başlanabilir

Üçüncü parti bir geliştirici, XRP kripto para birimi ile bağış yapabilme veya bahşiş verebilme teknolojisini, Amazon Alexa uygulama mağazasına getirmeyi planlıyor. Eğer sistem Amazon tarafından kabul edilirse, XRP Tip Bot artık Alexa üzerinden de kullanılabilecek.

XRP Tip Bot, Amazon Alexa’ya Geliyor

Sludgefeed kaynağının aktardığı bilgilere göre, XRP Tip Bot çok yakında Alexa uygulama mağazasında kullanılabilecek. Uygulama temel olarak kullanıcıların Reddit, Discord veya Twitter gibi platformlardan, istedikleri kullanıcılara ”küçük miktarlarda” XRP bahşişi verebilmelerini sağlıyor.

Alexa’nın devreye girmesi ile artık sesli komutlar şeklinde bahşiş gönderip, yine sesli komutlar  ile token bakiyenize bile bakabileceksiniz. ”Nixer” olarak anılan bağımsız bir programcı, ”Wietse Wind” tarafından üretilen XRP Tip Bot uygulamasının Amazon’a uyarlanmasının arkasında yatan asıl isim.

Uygulama şu an beta öncesi test aşamasında ve test süreci bittiğinde, Alexa uygulama mağazasında yer almak için Amazon’a başvuru yapacaklar. Nixer uygulamanın sesli komutlar ile nasıl çalıştığını anlatmak için de Twitter üzerinden kısa bir gösteri düzenledi ve bir başka kullanıcıya sesli olarak token gönderdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment