Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Web3 Vakfı’ndan Polkadot’u Ayağa Kaldıracak 40 Milyon Dolar!

Polkadot (DOT) geliştirici ekibi Web3 Vakfı, ekosistem benimsenmesini ve katkı sağlayacak yeni projelerin üretilmesi için milyonlarca dolarlık bir program başlatıyor.

Web3 Vakfı, ekosistem benimsenmesini artırmak ve yeni projelere fon sağlamak için harekete geçti. Vakıf tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, 2024 yılı boyunca 22,08 milyon dolar ve yaklaşık 18 milyon 900 bin dolar değerinde 5 milyon DOT’un ekosistem üzerinde etki yaratma potansiyeli bulunan projelere dağıtılacağı beyan edildi.

Dağıtılacak yaklaşık 40 milyon dolarla birlikte farklı projelerin ve girişimlerin hayata geçerek Polkadot ekosistemine katkı sağlaması amaçlanacak. Web3 Vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre programın lansman tarihi ve fon dağıtım detayları önümüzdeki haftalarda açıklanacak:

Polkadot’un geleceği üzerinde anlamlı bir etki yaratacak projelere yardımcı olmak için Polkadot Hazinesi’nin topluluk tarafından yönetilen finansman mekanizmasını güçlendirecek. Önümüzdeki haftalarda resmi lansman tarihi ve finansmana nasıl başvurulacağı hakkında daha fazla ayrıntıyı paylaşacağız. Ekosistemimizde pek çok ses var ve biz onların daha fazlasının öncü olmalarını sağlamak istiyoruz.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,1 değer kaybeden DOT, yazım esnasında 3,77 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!