Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Avukatı Jim Cramer’ın Açıklamaları Ardından Koşarak Bitcoin Aldı!

Ripple (XRP) avukatı John Deaton, ABD’li popüler sunucunun yaptığı açıklamanın ardından Bitcoin (BTC) satın aldığını açıkladı.

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer Bitcoin düşecek iddiasını ortaya atınca Ripple avukatı John Deaton alım yaptı. Cramer’in açıklamasını “ters indikatör” olarak kullanan Deaton, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında ne kadar Bitcoin aldığını belirtmezken şu ifadelere yer verdi:

Cramer’in yayınını izledikten sonra prensip olarak gidip biraz Bitcoin satın aldım.

Deaton’un Bitcoin alımı yaptığına dair bir kanıtı bulunmazken bazı piyasa yorumcuları bu paylaşımın sadece Cramer’a karşı yapılan bir şaka olabileceğini düşünüyor.

Genelde yaptığı tahminlerin tersi çıkan Cramer, 10 Ekim Salı günü NBC’nin “Squawk on the Street” programında yaptığı açıklamasında Bitcoin’in ciddi bir düşüşün eşiğinde olduğunu ve bu kripto para birimine yatırım yapmayacağını belirtmişti. Cramer bu açıkalmayı, yatırım fonlarının dev ismi Paul Tudor Jones‘in altın ve Bitcoin tavsiyesi üzerine yapmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 27,271 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!