Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Weiss Ratings Kripto Para Sıralamasını Yayınladı: Uzun Vadeli Yatırım Yapılacak Kripto Paralar!

1971 yılından bu yana 53.000 finansal kurum için derecelendirme yayınlayan dünyaca ünlü Weiss Ratings’in kripto para piyasası odaklı iştiraki Weiss Crypto Ratings, kripto para piyasası ve piyasa trendleri ile gelişmeleri hakkında kapsamlı bir rapor ve derecelendirme yayınladı.

Kurum, toplu kabul ve teknolojik yenilikleri temel kriter olarak ele aldı ve kripto paraların uzun vadeli başarısını bunlara göre değerlendirdi. Weiss Crypto Ratings toplamda 120 kripto para birimini analiz edip, kabul/teknoloji ve risk/ödül parametrelerine göre bunları süzgeçten geçirdi.

Weiss Ratings kurucusu Martin D. Weiss, konu hakkında şunları ifade etti:

”2018 yılının başlarından beri görülen düşük fiyatlara göre, derecelendirme modelimiz bize kripto para endüstrisinin kritik bir bölümünün kullanıcı işlem hacmi, ağ kapasitesi ve ağ güvenliği gibi konularda inanılmaz bir büyüme yaşadığını göstermekte. Eşit derecede önemli olan bir başka bulgu ise bu gelişmelerin genellikle mevcut teknolojiden kaynaklı olduğu yönünde. Bu sebeple risk almak isteyenler için yatırım yapmak adına en iyi zaman çok yakın olabilir.”

Kurum uzun vadeli yatırımcılar için belirli kripto para birimleri önerilerinde de bulundu ve aşağıdaki listede bunları açıklamaları ile bulabilirsiniz:

  1. XRP – Teknoloji/Kabul açısından A notunu aldı. Söz konusu kripto para bankalar arası para transferleri açısından oldukça büyük bir öneme sahip ve teknolojisi her geçen gün gelişmekte.
  2. EOS – Teknoloji/Kabul açısından A notunu aldı. Söz konusu kripto para Ethereum’u tahtından edebilecek bir rakip olarak görülmekte.
  3. Bitcoin – Teknoloji/Kabul açısından A notunu aldı. Özellikle Lightning Network teknolojisinin gelişmesi, lider kripto paraya iyi bir değer saklama aracı olma şansı verdi.
  4. Ethereum – Teknoloji/Kabul açısından A- notunu aldı. Akıllı kontratlar açısından en popüler platform olan Ethereum, büyüme sorunları çekiyor.
  5. Cardano – Teknoloji/Kabul açısından B+ notunu aldı. Proje gelişmiş akıllı kontrat olanakları, mali politikası ve yönetimi sayesinde popülerlik kazanmaya yakın.

Steem, NEO, Stellar, Zcash ve BitShares de Weiss Crypto Ratings tarafından top 10’a sokulan kripto paralardan oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment