Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizleri: Bitcoin Kesin Yükselecek, Önemli Olan Ne Zaman Yükseleceği

Winklevoss ikizleri, katıldıkları bir podcast yayınında Bitcoin fiyatının 500.000 dolara kesin olarak yükseleceğinden emin olduklarını, önemli olan bunun ne zaman gerçekleşeceği olduğunu söylediler. Yayında, Bitcoin’in neden yükseleceğini de açıkladılar.

Peter McCormack’in What Bitcoin Did adlı podcastine konuk olan Winklevoss ikizleri, Bitcoin ile ilgili yaptıkları büyük tahmin ve 2020 yılında küresel ekonominin geldiği durum gibi bazı ekonomik gelişmelerin kripto para dünyasına olan etkileri hakkında konuştular. Winklevoss kardeşlerin, tüm bu yaşananların Bitcoin’i sadece daha değerli yaptığı konusunda hem fikir olduklarını dile getirdiği de paylaşıldı.

Merkez bankaları ve pandeminin Bitcoin’e etkisi büyük

Peter McCormack, podcast yayınında ikizlere öncelikle Bitcoin fiyat tahmini sorusunu yöneltti. İkizler, Bitcoin’in 500.000 dolara yükseleceğine inandıklarını ve en önemlisinin bu durumun ne zaman gerçekleşeceği olduğunu belirtti. Tyler Winklevoss, koronavirüs pandemisinin etkisiyle ekonomi teşvik paketi açıklamaları yapmak zorunda kalan Fed’in sürekli para basmasının fiat para birimlerinin devalüasyonuna yol açacağına ve Bitcoin gibi kripto para birimlerinin daha da değerli hale geleceğine inandığını söyledi.

Bitcoin’in başlı başına bir altın kadar değerli olduğuna vurgu yapan Winklevoss, küresel ekonomilerde görülen borçların rekor artışa geçmesinin Bitcoin için olumlu olduğu yorumunu da yaptı. Bitcoin’in fiyatının ne zaman yükseleceği sorusuna ise Fed ve Wall Street’in Bitcoin ve kripto paraları ciddiye almaya başladıkları andan itibaren olacağını ifade ettiler.

Bitcoin’e yapılan kurumsal yatırımların arkası gelecek

Bitcoin’in yükselmemesi için hiçbir neden bulunmadığını aktaran ikizler; merkez bankalarının para basmaya devam etmesinin, PayPal’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı kripto para desteğine dair açıklamaları gibi faktörlerin Bitcoin için bullish olduğunu belirtti. İkizlere göre, PayPal’ın açıklamasının ardından 13.000 dolara çıkan Bitcoin için bu sadece bir başlangıç.

Bitcoin’e yapılan kurumsal yatırımlarda görülen artışa dikkat çeken ikizler, Microstrategy, Grayscale ve Square gibi firmaların yaptığı yüksek BTC yatırımlarını örnek gösterdi. Ek olarak, her ne kadar birçok kurum ve şirket Bitcoin’e yatırım yapmıyor olsa da gelecekte bu durumun değişeceğini göreceğimizden emin olduklarını ifade ettiler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!