Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizlerinin Sahip Olduğu Gemini Kripto Para Borsasının Yeni Reklamı Eleştirilere Neden Oldu!

2014 yılında Winklevoss ikizleri tarafından kurulan Gemini kripto para borsasının ABD içerisinde yayınlamaya başladığı yeni reklamı, kripto para sektöründen çok fazla eleştiri aldı.

4 Ocak tarihinde The Wall Street Journal tarafından da gündeme getirilen reklam, temel olarak New York içerisindeki taksilere ve pankartlara, metro istasyonlarındaki reklam çerçevelerine yerleştirildi. Reklam temel olarak ”kriptonun kurallara ihtiyacı var” ifadesinden sonra ”düzenlenen kripto para borsası Gemini” ifadesi ile de kripto para piyasasındaki düzenlemelere dikkat çekmekte.


Söz konusu çağrı kripto para piyasasında ciddi bir eleştiri ile karşılandı ve Erik Voorhees de dahil bir çok kişi yapılan reklamın yanlış olduğuna değindi.

Voorhees, kripto paraların ”şimdiden çok fazla kurala sahip olduğunu” belirtip, bu kuralların herhangi bir politik  yazıdan daha güçlü, objektif, açık ve bütün taraflar tarafından bilinebilecek şekilde olduğunu ve matematik tarafından uygulandığını vurguladı. Reklamın bu kadar tepki çekmesinin en büyük sebebi, son dönemlerde sektörde, ”regülasyonlu kripto para sektörü mü yoksa regülasyonsuz kripto para sektörü mü daha iyi” şeklinde dolaşan spekülasyonlar ve soru işaretleri oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment