Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss Kardeşler, Libra Vakfı’na Katılmak İçin Görüşmeler Yapıyor

Kripto para sektörünün etki gücü en yüksek isimleri arasında yer alan Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşlerin, şu anda Facebook’un kripto para birimi olması beklenen Libra’yı yönetecek bakım olan Libra Association’a katılmak için görüşmeler yaptıkları iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak CNN Business’ın aktardığı bilgilere göre, daha önce Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ile, Facebook fikri sebebiyle davalık olan ikilinin, bu ilişkiyi bir kenara bırakacağı ve Zuckerberg ile Libra için birlikte çalışabileceği ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak CNN Business’a bir açıklama yapan Winklevoss kardeşlerden Cameron da, bu haberleri doğrularken şunları söyledi:

”Bence, gelecekte öyle bir gün gelecek ki, kimse kripto paralar olmadan yaşamayacak. Aynı zamanda kimse, kripto parasız bir dünya hayal edemez hale gelecek.”

Winklevoss kardeşlerin regülasyonlarla konusunda elde ettikleri başarının da, onları Facebook için harika bir iş ortağı yapabileceği konuşuluyor. Cameron, şu anda 28 farklı kurucu üyesi olan bu vakfa katılmak için de görüşmelerini sürdürdüklerini doğruladı.

Amerika’nın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Gemini’nin de sahibi olan ikizlerin, bu alanda Facebook ile birlikte çalışması durumunda, şirkete başta regülasyonlar olmak üzre, birçok farklı alanda katkı yapması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment