Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Woo: Bitcoin Yatırımcılarını Kısa Vadede Neyin Beklediğini Açıkladı

Ünlü on-chain analisti Willy Woo bugün paylaştığı tweet ile Bitcoin yatırımcılarını kısa vadede neyin beklediğini yorumladı. Woo uzun vadede bullish tavrını konusa da kısa vadede bir gevşeme yaşanabileceğini açıkladı.

Willy Woo Bitcoin fiyatının 11 bin 400 dolar seviyesinde olduğu şu saatlerde kısa vadeli bir analiz paylaştı. Spot borsalarındaki genel duruma ve Wyckoff dağılım metoduna atıfta bulunan analist yatırımcıları kısa vadede yaşanabilecek ani bir gevşemeye karşı uyardı.

Kısa vadede düşüş gelebilir

Woo yaptığı analizde 11 bin 200 dolar sularında oluşmuş CME boşluğuna dikkat çekti ve bu boşluğun doldurulabileceğini söyledi.

Burada küçük çaplı bir düşüş beklediğini söyleyen analist, spot borsalarında da yeni bir satış baskısı oluşmaya başladığını açıkladı. Fakat analist bunun henüz fiyata yansımadığı görüşünde. Woo ayrıca piyasadaki anlık görünümün Wyckoff dağılımını anımsattığını söyledi. Analist bunları söylerken bu gibi “kısa vadeli analizlerin diğerleri kadar güvenilir olmadığını” ve daha riskli olduğunu hatırlattı.

willy-woo-bitcoin-analiz-wyckoff
Woo’nun Wyckoff benzetmesi, Kaynak

Uzun vadede bullish görünüyor

Woo kısa vadede bir gevşeme beklediğini söylese de uzun vadede bullish tavrını korumayı sürdürüyor. Burada biraz daha uzun vadeli grafiklere bakan ve en az 3-6 haftalık on-chain verilerini baz alan analist bunların hala yükselişe işaret ettiğini açıkladı.

Bitcoin’in uzun vadede yükselmeye devam edeceğini düşünen analist, bu aşamada yaşanabilecek gevşemenin olası bir alım fırsatı doğurabileceğini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!