Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Woo’dan Bitcoin Yorumu: “2016’dan Beri Böyle Fırsat Görmedim”

150 bin takipçisi ile sektörün en ünlü analistlerinden biri olan Willy Woo güncel bir Bitcoin yorumu yaptı. Kendisini “on-chain analisti” olarak tanımlayan Woo, Bitcoin için dört yıldır görülmemiş bir alım fırsatı doğmuş olabileceğini düşünüyor.

Donald Trump’ın teşvik paketi görüşmelerini askıya alması ile birlikte düşüşe geçen Bitcoin 10 bin 600 – 10 bin 700 dolar aralığından işlem görüyor. Bu sırada yatırımcılar Bitcoin fiyatı için bir sonraki durağın neresi olacağını merak etmekteler. Ancak bazı analistler şu anda “çok sıkıcı bir piyasa içerisinde olduğumuzu” düşünmekteler.

Piyasanın sıkıcılığı can sıkmaya başladı

Kripto para analisti Michael van de Poppe bu hafta paylaştığı tweetler ile piyasanın ne kadar durgun olduğundan dem vurdu. Birkaç hafta öncesine kadar 10 bin – 11 bin dolar seviyeleri arasında mekik dokuyan Bitcoin son günlerde kısmen yatay bir grafik çizdi.

Crypto Michael olarak da bilinen analist, içinde bulunduğumuz durumun artık “sıkıcı” bir hal almaya başladığını söyledi.

Fırtına öncesi sessizlik olabilir

Kripto para piyasasının içinde bulunduğu durumu garipseyen tek isim Michael değil. Ünlü analist Willy Woo da Bitcoin’in hala yatay bir grafik çiziyor olmasını ilginç buluyor. Bunun sebebi ise Bitcoin’in bullish sayılabilecek onca veriye ve göstergeye rağmen hala yükselişe geçmemiş olması.

Woo piyasanın bu göstergelere “hala uyanmadığını” ve piyasadaki durgunluğun bundan kaynaklandığını söyledi. Fakat Woo bunları söylerken bunun fırtına öncesi sessizlik olabileceğine dair de bir mesaj verdi. Gerek on-chain verilerinin gerekse altyapıya ilişkin göstergelerin olumlu olduğunu söyleyen Woo, bu durumun 2021’de değişeceğini belirtti. Woo ayrıca şu anda “2016’dan beri görülmemiş bir alım fırsatının doğduğunu” açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!