Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Fiyatı Ortaklık Haberiyle Yükselişe Geçti: Yatırımcıları Ne Bekliyor?

Dünyanın en büyük kripto paralarından biri olan XRP, Hindistan’dan gelen ortaklık haberinin ardından değer kazanmaya başladı. 0.30 dolar barajını aşan XRP yatırımcılara son 24 saat içerisinde yüzde 10 oranında kazanç sağladı.

Ripple’ın ortaklarından biri olan InstaReM, bugün Hindistan’daki SBM Bank ile ortaklık kurduğunu açıkladı. The Paypers tarafından aktarılan bilgilere göre taraflar mevcut ödeme koridorlarını iyileştirmek ve para transferlerini hızlandırabilmek için işbirliği yapacaklar.

Hindistan’ın en büyük bankalarından biri olan SBM Bank ABD ve AB ülkeleri de dahil olmak üzere Dünya’nın dört bir tarafındaki birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Hal böyleyken SBM Bank ile InstaReM arasında kurulan ortaklık XRP fiyatını da harekete geçirdi çünkü InstaReM RippleNet teknolojisini kullanıyor.

Yeniden Yükselişe Geçti

Bitcoin gibi kripto paralar geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde kısmen durgun bir performans sergilediler. Fakat aynı şeyi XRP için söyleyemiyoruz. Çünkü Ripple’ın kendi tokenı olan XRP bu süreç içerisinde yüzde 10’dan fazla değer kazandı.

Günlük XRP grafiği

XRP fiyatı geçtiğimiz günlerde Bitcoin ile birlikte düşüşe geçti ve 0.27 dolar seviyesine kadar çekildi. Fakat yaşanan son gelişmeler XRP’yi yeniden harekete geçirdi ve fiyat yeniden 0.30 doların üstüne çıktı. Crypto Potato gibi kaynaklar XRP’nin önündeki direniş seviyelerinin sırasıyla 0.321,  0.331 ve 0.337 dolar olduğunu söylüyorlar. Buna karşılık destek noktalarının ise 0.291, 0.28, 0.268 ve 0.25 dolar olduğu söylenebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment