Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Fiyatının Yükselişi Nefes Kesiyor: İşte Sıradaki Hedef Seviyeler

Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi XRP, ikinci sıraya yerleşmek istercesine bir yükselişe sahip. 1 hafta içerisinde %100 artış yakalayan XRP/USD işlem çifti, an itibarıyla hala yükselişini sürdürüyor ve düzeltmelerden etkilenmiyor. Peki Ripple yatırımcıları için sıradaki hedef noktalar belli mi?

XRP, 2 yılın zirvesinde 

XRP kritik 0,70 dolar direncini kırdıktan sonra Kasım 2018 tarihinden beri görülmeyen bir seviyeye, yani 0,75 dolara kadar yükseldi. Ripple’dan gelen Bank of America haberinin de bugünkü FOMO’da etkili olduğu biliniyor. XRP aslında sadece fiyat olarak değil, ticari hacim olarak da rekor kırdı ve bu rekorunu her geçen dakika arttırıyor. Daha önce XRP fiyatının 3,30 dolar seviyelerine ulaştığı 2018 yılı boğasında bile ticari hacmin 10 milyar doların üzerine çıkmadığı görülüyor.

Basın saati itibarıyla ise XRP’nin son 24 saat içerisindeki ticari hacmi 18 milyar doların üzerine çıktı. Bu da şu an için yükselişin “yakıtının” hiç olmadığı kadar fazla olduğunu gösteriyor. Le public, konu hakkında yaptığı açıklamasında 0,52 dolar direncinin önemini vurgulamıştı. XRP bu direnci kırdıktan sonra sırasıyla 0,65 dolar ve 0,77 dolar noktalarını hedeflemeye başladı.

XRP fiyatı için sıradaki hedefler belli mi? 

Ancak analist XRP/USD işlem çifti için olası bir düzeltmeye değindi ve fiyatın 0,36 dolar ile 0,33 dolar bölgelerine kadar çekilebileceğini ifade etti. Dünyaca ünlü analist Crypto Michael da bu konuda hem XRP hem de ETH yatırımcılarını uyararak dikkatli olmaya çağırdı.

Michael van de Poppe, şu an birçok insanın FOMO’ya kapıldığını vurguladı. Analist önümüzdeki aylarda daha fazla yükseliş yaşanacağını belirtse de sermayeyi koruma konusunda dikkatli olunması gerektiğini açıkladı. 2017 boğasında da birçok yatırımcının tepeden BTC, XRP, ETH ve bilumum altcoinlerden alarak ciddi zararlar ettiği biliniyor.

Bu sebeple en büyük üçüncü kripto para biriminin yükselişini takip ederken stop emir koymak veya çıkış yapılacak noktayı belirlemek hayati önem taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!