Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Kullanımı Artmaya Devam Ediyor – XRP’ye 5 Yeni İşlem Paritesi Daha Eklendi!

Kripto para sektörünün önde gelen kripto para birimlerinden birisi olan XRP, çeşitli borsalarda listelenmeye ve listelendiği borsalarda ek işlem paritelerine sahip olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz tarihlerde dünyanın ticari hacme göre en büyük kripto para borsası Binance tarafından yapılan yeni işlem pariteleri duyurusunun ardından, söz konusu kripto para birimi Bitrue isimli kripto para borsasında 5 yeni işlem paritesine daha kavuştu.

Daha önce Aralık ayında açıklamalarda bulunan borsa, 5 XRP tabanlı paritenin işleme konulacağı duyurusunda bulunmuş ve 2019 yılının ilk gününden itibaren bu işlemin yapılabileceğini aktarmıştı:

”XRP trading pariteleri ile ilgili siz değerli kullanıcılarımıza vereceğimiz çok iyi haberler var. XRP ile ilgili 5 pariteyi önümüzdeki dönemde kullanıma açacağız. XRP pariteleri için 5 adet çift, 2019’un ilk gününden itibaren platformda olacak. Bu konuda fikirleriniz bizim için çok değerli, hangi kripto paranın XRP ile trading paritesine sahip olmasını istediğinizi, lütfen belirtin.”

Sözünü tutan kripto para borsası, yeni yılda yaptığı yeni bir duyuru ile XRP’ye TRX, XLM, NEO, GAS ve OMG gibi önemli paritelerin eklendiğini duyurdu. XRP kesinlikle özellikle bu hafta için ek bir desteğe ihtiyaç duymakta çünkü Kasım ayından beri elinde bulundurduğu piyasa hacmine göre en büyük ikinci kripto para birimi olma unvanını, geçtiğimiz günlerde Ethereum’a kaptırdı ve basın saatine göre durum hala değişmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment