Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yahoo Finans Uygulamasına Kripto Paraları Ekledi

Kripto paralar gün geçtikçe birçok insan için yaygın yatırım enstrümanlarından biri haline geliyor. Öyle ki, neredeyse her ticaret ve yatırım servisi güncelliğini yitirmemek için müşterilerine Bitcoin’e yatırım yapma fırsatı sunmaya başladı. Bu topluluğa katılan son şirket Yahoo oldu.

Yahoo Finans’ın Kripto Para Servisi

Yahoo Finans geçtiğimiz hafta uygulamaya bir kripto para bölümü ekledi. 75 Milyon kullanıcısı olan ekonomi haber portalı şimdi Bitcoin ve 100 diğer alt koinin fiyatlarını, piyasa değerlerini, günlük hacimlerini ve grafikleri takip etme imkanı sağlıyor.

Coinbase Entegrasyonu

Yahoo kripto para piyasalarının durumunu takip etmenin yanısıra kullanıcılarının bilgiye direkt erişimini sağlamak için diğer şirketlerle de işbirliği yapıyor. Coinbase’in iki gün önce yaptığı açıklamaya göre kullanıcılar bakiyelerini artık direkt olarak Yahoo Finance’in mobil uygulamalarından görebilecek.

Şirket şöyle bir açıklamada bulundu:

“Bu bütünleştirme, kripto para kullanıcılarının artan ihtiyaçlarının ve taleplerinin büyük şirketce karşılanmasının bir başka işaretidir. Bu yeni varlık sınıfı ve teknoloji büyürken Yahoo Finance, Coinbase kullanıcılarının son çıkan yenilikleri takip etmesini kolaylaştırıyor.”


Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment