Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapay Zeka Altcoin’i ve Alman Devi Bosch’dan Yeni Ortaklık: Fiyat Aniden Fırladı

Cambridge merkezli bir yapay zeka girişimi olan Fetch.ai’ın, Alman teknoloji devi Bosch ile iş birliği kurduğunu açıklamasıyla FET fiyatı aniden fırladı.

Fetch.ai resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Bosch ile iş birliği kurulduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada Fetch.ai, daha önce ortaklık kurduğu Bosch ile birlikte yapay zeka ve Web3 ürünlerinin geliştirilmesi için Fetch.ai Vakfı‘nın kurulduğunu beyan etti.

Hollanda merkezli kar amacı gütmeyen Fetch.ai Vakfı’nın temel vizyonu arasında veri egemenliği ve dengeli yönetişime dayalı açık ve şeffaf bir ekosistem oluşturmak yer alıyor. Öte yandan tüm sektör için bir çatı işlevi üstlenmeyi amaçlayan vakıf, değerli iş modellerinin keşfi yoluyla sektör katılımcıları arasında inovasyonu ve iş birliğini teşvik etmeyi planlıyor:

Fetch.ai ve Bosch tarafından başlatılan şeffaf bir yönetim organı olarak, kilit sektör katılımcılarını bir araya getiriyor, Web3 teknolojisi, kriptografi ve yapay zeka alanlarında araştırma ilerletiyor ve bu teknolojilerin ortak faydalarını savunuyoruz. Her iki kuruluşun temsilcileri tarafından yönetilen bir koordinasyon kuruluşu olarak, misyonumuzun başarısını sağlamak ve hem işletmeler hem de bireyler için yeni fırsat kapıları açmak için çaba göstereceğiz.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle, 0,4267 dolardan 0,4896 dolara %15’lik ani bir yükseliş sergileyen FET, haberin kaleme alındığı esnada 0,4787 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!