Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yarılanmaya 17 Gün Kala, Litecoin’de Artış

Başta Litecoin yatırımcıları olmak üzere, kripto para sektörü katılımcılarının da merakla beklediği Litecoin yarılanmasına 17 gün kaldı. Litecoin blok ödüllerinin yarıya düşeceği ve kısılacak olan arz ile fiyat artışı yaşanmasının muhtemel görüldüğü bu büyük olay öncesinde ise, Charlie Lee’nin mutfağından çıkan bu koinde ciddi bir artış yaşanıyor.

Bitcoin’in yeniden 10 bin dolara doğru koşuya başladığı ve günün belirli bir saatinde de 10 bin doları kısa bir süreliğine olsa da geçtiği dönemde, Litecoin’de de fiyat artışı belirgin bir hal aldı.

Öyle ki, ilk 10 kripto para arasında en fazla artışa sahip olan Litecoin, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 93 dolardan işlem görüyor ve yeniden 100 dolar seviyelerine göz kırpıyor.

Gün içinde yaklaşık yüzde 20’lik bir artış yaşayan Litecoin, son dönemde mutsuz ve zararda olan birçok yatırımcısının yüzünü de az da olsa güldürmüşe benziyor.

Yaşanacak yarılanmaya da artık az bir süre kalmış olması, LTC’nin bu alanda başlattığı koşunun bu denli yüksek olmasının bir başka nedeni olarak ifade ediliyor.

Şu anda 5.8 milyar dolarlık değeriyle Coin Market Cap’in en değerli kripto paraları listesinde 4. sırada yer alan LTC’nin bundan sonra fiyatının nereye gideceği de merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment