Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yaşanan Düşüşe Rağmen Borsa Token’leri Hala Yüzde 200 Daha Değerli!

Binance gibi dünyanın önde gelen kripto para borsaları geçtiğimiz yıllarda kendi kripto para birimlerini piyasaya sürerek aslında yeni bir furyaya imza attılar. Binance’nin Binance Coin’i şu an toplam piyasa değerine göre dünyanın en değerli borsa token’i olarak gözükmekte.

Kripto para piyasası geçtiğimiz dört ay içerisinde yüzde 43’e yakın bir düşüş yaşadı. Borsa token’lerinin toplam piyasa değeri ise 2019 yılının başından beri yüzde 255 büyüyerek ne kadar kazançlı bir yıl ve yöntem olduğun kripto para yatırımcılarına gösterdi.

Binance Coin 2,7 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile kendisine en yakın rakip olan LEO’dan yaklaşık 3 kat daha değerli. Bitfinex’in piyasaya sürdüğü ve 1 milyar dolarlık sermaye elde ettiği LEO, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan trilyon dolarlık dava nedeniyle ilk defa satış fiyatının altına düşmüştü.  Buna ek olarak UNUS SED LEO’nun hemen üç kademe arkasında olan Huobi kripto para borsasının token’i Huobi Token, toplam 829 milyon dolarlık piyasa değerine sahip ve bu da 2019 yılında ciddi artış yakalayan borsa tokenlerinden oldu.

Borsa tokenlerinin 2019 yılında böylesine artış yaşamasının en büyük sebebi ise, IEO olarak bilinen borsa token satışları oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment