Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırım Devi Fidelity’den Bir Bitcoin ve Kripto Para Hamlesi Daha: Yeni Ekip Kuruyor

Dünyanın en büyük yatırım kuruluşlarından biri olan Fidelity Investments, kripto para sektöründe faaliyetlerini artırmaya yönelik hamleler yapıyor.

Yakın zamanda LinkedIn üzerinde açılan bir iş ilanı, Fidelity‘nin kripto para araştırma ve geliştirme ekibi kurma planlarını ortaya koydu. Fidelity söz konusu iş ilanında, kripto para araştırma ve geliştirme ekibi için bir yönetici aradığını duyurdu.

Fidelity, pozisyonun hızla gelişen kripto para ve merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminin temelini oluşturan blockchain teknolojisinin araştırılması ve blockchain üzerindeki protokollerin değerlendirilmesi üzerine çalışacak ekibe liderlik etmek olduğunu belirtti.

Yoğun olarak araştırma, veri ve teknik üzerinde çalışacağı belirtilen pozisyonun kantitatif geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısına bağlı olacağı ve stratejik öncelikleri belirlemek için şirketin diğer ve teknoloji liderleri ile ortaklık içerisinde çalışacağı belirtildi.

Öte yandan Fidelity, geçtiğimiz hafta daha öncesinde yalnızca küçük bir gruba sunduğu komisyonsuz Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ticaret platformunu tüm kullanıcıların erişime açmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!