Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Açılmış Cüzdandan Devasa Alım: Binance’den Arzın Yüzde 58’ini Çekti!

Yeni açılan bir kripto para cüzdanı bir altcoin’in toplam arzının yarısından fazlasını tek seferde satın aldı.

Henüz bugün açılan kripto para cüzdanı yaptığı ilk işlemle şaşırttı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 29 Kasım günü kripto para borsası Binance’e yönelen taze balina, 4 farklı işlem sonucunda 36,12 milyon dolar değerinde 698 milyon Virtua (TVK) satın aldı. Söz konusu miktar toplam TVK arzının %58,18’ine denk geliyor.

Balinanın bu ani yüklü alım işlemi, projenin geleceğine dair önemli bir bilgiye sahip olabileceğine yönelik spekülasyonları doğurdu. Bazı kripto para yatırımcıları balinanın bu alımı elindeki TVK’leri başka bir token’a dönüştürmek için yaptığını söyleyerek spekülasyonları farklı bir boyuta taşıdı.

TVK isimli altcoin Terra Virtua Kolect platformunun ERC-20 tabanlı yerel token’ı olarak biliniyor. Balinanın bu yüklü alımı fiyat üstünde kayda değer bir artış yaratmazken olası satışının şimdiden yatırımcılar arasında gerginlik yarattığı söylenebilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 yükseliş sergileyen TVK, yazım esnasında 0,04707 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!