Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni İddia: CEO Do Kwon Terra (LUNA) Oylamasını Manipüle Etti Mi?

Terra çöküşünün ardından iddialar devam ediyor. Son olarak CEO Do Kwon’un kendi sunduğu ağı kurtarma önerisinin oylamasını manipüle ettiği iddia ediliyor.

Terra çöküşünün ardından Terraform Labs ve CEO Do Kwon hakkında birçok iddiada bulunan “FatMan” adlı Twitter kullanıcısı yeni bir iddia ortaya attı.

Kullanıcı, 13 Haziran Pazartesi günü yaptığı paylaşımlarda CEO Do Kwon’un, TerraUSD’nin (UST) depeg olmasıyla başlayan Terra çöküşünün ardından ağı kurtarmak için sunduğu kendi önerisinin oylamasını manipüle ettiğini ve Terraform Labs’ın kurallarını çiğnediğini öne sürdü.

Yakalandı. Do Kwon’un kendi önerisine oy veren, North Star ve bilgi suistimali yapan ASTRO’ya yetki veren 20M LUNA airdrop’lu “gizemli” cüzdan – resmi olarak Do Kwon’un kendisine ait olduğu doğrulandı.

FatMan paylaşımlarda geçtiğimiz ay Terra CEO’su ile yaptığı ve cüzdanın sahibinin gerçek kimliğini sorgulamaya çalıştığı bir Twitter sohbetinin görüntüsüne de yer verdi. Görüntüde yer alan mesajlarda Fatman’in soruları üzerine Do Kwon’un “Cevap vermeyi reddediyorum.” ifadelerini kullandığı görüldü.

Resim

Ayrıca Do Kwon’un Ağustos 2021’de bir oylama sunmak için aynı cüzdanı kullandığını vurgulayan ve Agora’da cüzdanın birkaç kez oy vermek için kullanıldığı bir öneriyi kanıt olarak paylaşan FatMan, cüzdanın Do Kwon’a ait alternatif bir cüzdan olduğunu belirtti ve paylaşımı şu şekilde tamamladı:

Size Terraform Labs’ın oy kullanmadığını söylediler. Size Terraform Labs’ın parayı almadığını söylediler. Ancak yaptıkları her küçük şeyin kelime oyunu ve manipülasyon yoluyla “topluluk”tan daha fazla para çıkarmak olduğunu fark edeceksiniz. Sizi umursamıyor. Siz onun için bir enstrümansınız ve her zaman öyleydiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!