Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Listeleme: Bithumb Kripto Para Borsası, Stellar ile Odyssey’i Listeledi, Fiyatlar Yükselişe Geçti

Stellar Lumens (XLM) ve Odyssey (OCN) kripto para birimleri Cuma günü gelen listelenme haberi ile kan ağlayan piyasada yükselişe geçti. Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsalarından Bithumb, yeni yaptığı bir duyuruda söz konusu iki kripto para birimini listelediğini duyurdu.


Platform söz konusu listelemeleri Cuma günü Türkiye saati ile 11:00 civarında yaptı. İtibari para seçeneği olan kripto para borsası, iki kripto para birimini şimdilik sadece Güney Kore Wonu paritesi ile işleme sundu Listeleme duyurusundan yaklaşık 4 saat sonra ise, zaten yükselişte olan Stellar iyice şaha kalktı ve %8.47’lik ivmeye kadar çıktı.

Piyasa hacmine göre 5. sırada yer alan Stellar, basın saati itibariyle %7.17’lik artış sayesinde 0,24 dolardan el değiştirmekte. XLM, özellikle Çarşamba günü yaşanan düşüş sonrası en hızlı toparlanan kripto para birimlerinden birisi oldu.

Bunun yanı sıra, listelenen bir başka kripto para birimi olan Odyssey de, basın saatine göre %5 ve üzeri artış yakaladı. OCN’nin en çok hacim elde ettiği borsa Gate.io olurken, en çok hacim elde ettiği trading paritesi ise Tether, Bitcoin ve Ethereum olarak gözükmekte.

Basın saatine göre OCN’nin birim fiyatı 0,007710 dolar civarında gezinmekte ve proje CoinMarketCap üzerinde piyasa hacmi açısından 121. sıraya ev sahipliği yapıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment