Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Meme Coin Furyasında Erken Son: Geliştirici Paraları Çekti, Fiyat Neredeyse Sıfırlandı!

Coinbase’in katman-2 ağı Base üzerinde piyasaya sürülen meme coin BALD, 52 bin kata varan değer kazanımının ardından Rug-Pull’a uğradı.

Bu yıl içerisinde Pepe ile başlayan ve BRC-20 tokenlarıyla devam eden meme coin furyasının Base ağına sıçramış olma ihtimali, oldukça hızlı bir şekilde Rug-Pull karanlığına gömüldü.

Base ağında merkeziyetsiz borsa (DEX) LeetSwap üzerinden 29 Temmuz tarihinde alım-satıma açılan BALD/WETH işlem çiftinde BALD, ani bir yükselişle neredeyse 0 dolar seviyesinden 0,097 dolar seviyesine kadar değer artışı kaydetmişti. Ortalama %5,1 milyon yükseliş performansı elde etmiş olan BALD, yatırımcılarda uyandırdığı heyecanın ardından geliştirici ekip tarafından Rug-Pull’a uğradı.

BALD/WETH işlem çiftinde tutulan 32 milyon doların üzerindeki likidite, geliştirici ekip tarafından hızla çekilirken BALD fiyatı da 0,097 dolar seviyesinden hızla 0,0010 dolar seviyesine gerileyerek %98’in üzerinde düşüş kaydetti.

Bu sırada 85 milyon dolara kadar yükselmiş olan BALD piyasa değeri de 41 bin dolara kadar geriledi. Ekibin milyonlarca dolar değerinde 7.000’den fazla Ethereum (ETH) ve 142 milyondan fazla BALD çektiği belirtildi. Transferlerin yapıldığı cüzdanda toplamda 23 milyon dolar değerinde 12 bin ETH bulunduğu tespit edildi.

Buna rağmen BALD fiyatı tamamen 0’a da ulaşmadı. BALD, 0,0010 dolar seviyesine kadar inen gerilemenin ardından yatırımcılar tarafından yapılan alımlarla yazım fiyatı olan 0,0027’ye kadar yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!