Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Terra CEO’su LUNA Hakkında İlk Kez Konuştu: Alternatif Coin Planı Var Mı?

Terraform’un (LUNA) yeni CEO’su Chris Amani, yaklaşık dokuz farklı proje geliştirdiklerini ancak suçlamalar nedeniyle çok zor ilerleme gösterdiklerini belirtti.

Terraform’un geçici süreliğine atanan CEO’su Chris Amani 20 Temmuz tarihinde verdiği demeçte, LUNA’nın geleceğine dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Terraform’u yeniden faydalı hale getirme amacıyla yaklaşık 9 farklı proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren CEO, bu projelerin önümüzdeki birkaç ay içerisinde piyasaya sürüleceğini ancak projeler için yeni bir token çıkarılmayacağını söyledi. CEO ayrıca LUNA’nın kullanıcı yararını iyileştirmeye odaklanacaklarını ifade etti.

Do Kwon aleyhine sürülen iddialar gelişimi yavaşlatıyor

Yakın zamanda mevcut durumda sahte evrak suçunda Karadağ’da hapis cezasını çeken kurucu Do Kwon yerine atanan Amani, şirket olarak kazanmaya çalıştıkları tüm ivmenin Do Kwon aleyhine ortaya atılan iddialar nedeniyle sık sık geri kaybedildiğini belirtti.

Amani’nin geliştirme aşamasında karşılaştıklarını söylediği bir diğer zorluk ise finansal kaynak konusu oldu.

CEO mevcut durumda merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarının zorlu risksiz getiri oranları ile rekabet etmek zorunda kaldıkları için likidite sıkıntısı çektiklerini ifade etti. CEO, bunun yanı sıra diğer katman-1 ağlarının geliştiricilere ödeyebileceği büyük hazinelerinin bulunduğunu ancak Terraform’un bu konuda elinde herhangi bir şey olmadığını belirtti.

Mevcut durumu aşılması güç bir tepe olarak nitelendiren Amani, yine de bu durumun kripto ekosistemi genelinde ilk defa yaşanan bir durum olmadığı yönünde ifadelerde bulundu. LUNA ekosistemini yeniden inşa etmenin kolay olmayacağını zaten kripto ekosisteminde hiçbir şeyin kolay olmadığını söyleyen CEO, buna rağmen şirket personelinin büyük bir kısmının çöküşten sonra da görevlerine devam etmeyi seçtiklerine dikkat çekti.

Öte yandan Amani, Do Kwon’un mevcut durumda neler yaşadığını öğrenmenin oldukça zor olduğunu belirtti. Amani, Do Kwon’un bir an önce aklanmasını ve ekibe geri katılmasını dilediğini ifade etti.

CEO yakın zamanda verdiği bir başka demeçte de Do Kwon’un masumiyetine inandığını ve bir an önce ekibe dönmesini beklediklerini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!