Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yerli Borsa Bitexen 8 Kripto Parayı Daha Listeledi

Türkiye’nin öncü borsalarından Bitexen, sekiz yeni kripto parayı daha listelediğini açıkladı. Parite sayısı bakımından Türkiye’nin lideri konumunda olan Bitexen böylece borsadaki kripto para sayısını 81’e, parite sayısını ise 3240’a çıkardı.

Yerli kripto para borsalarından Bitexen; kripto para çeşitliliği konusunda yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kendi geliştirdiği EXEN Coin’in yanı sıra onlarca farklı kripto parayı destekleyen Bitexen, bu koinlerin sayısını 81’e çıkardığını duyurdu.

Borsanın 25 Ağustos tarihli duyurusuna göre Bitexen kullanıcıları artık Swipe (SXP), ARPA, Voyager (BQX), Solana (SOL), WazirX (WRX), HIVE, IRISNet (IRIS) ve iExec (RLC) ile alım-satım işlemi yapabilecekler. Yatırımcılar bu sayede aralarında elbette Bitcoin, Ether, EXEN Coin gibi kripto paraların da yer aldığı 3240 işlem çiftinden faydalanabilecekler.

Popüler Altkoinler Bitexen’de Bir Araya Geliyor

Bitexen’in borsaya eklediği bu kripto paralara baktığımızda birçoğunun isminin tanıdık gelmeye başladığını fark edebiliyoruz. Bunun sebebi bu koinlerin son haftalarda çok hızlı bir büyüme sergilemiş ve popüler hale gelmiş olmaları.

Özellikle Solana (SOL) gibi kripto paralar, Binance’te listelendikten sonra 1 gün içerisinde 10 kat değer kazanıp pek çok yatırımcının yüzünü güldürdüler. Bunun yanı sıra Swipe, HIVE, WazirX gibi projelerin toplulukları da büyümeye devam ediyor. Bitexen bugünkü duyurusuyla birlikte bu popüler alternatif kripto paraları tek bir platformda bir araya getirmiş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment