Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Günde 10 Kat Kazandırdı: Serum (SRM) Nedir?

Project Serum bugün itibarıyla satışa çıktı. Piyasalara kayda değer şekilde hızlı bir giriş yapan koin, yatırımcılarına 10 kat kazandırdı!

FTX destekli Serum (SRM) bugün piyasaya sürüldü ve alım satım işlemleri başladı. İlk etapta 2 farklı borsa üzerinden satışa çıkması planlanan SRM, plana göre yalnızca FTX ve BitMax üzerinden alınıp satılabilecekti. Fakat Binance’in yaptığı listeleme müjdesi ile dünyanın en çok tercih edilen borsasında da önü açılmış oldu.

Son zamanlarda DeFi projelerini Binance radarında sıklıkla görürken, bu listeye Serum da eklenmiş oldu. Kripto para borsası alanında dünya devi olarak görülen Binance’in duyurusu ardından SRM fiyatları emsallerinde görüldüğü üzere hızlıca yükselişe geçti. Bundan 1 hafta önceki IEO’sunda 0.11 dolardan satılan SRM, Binance işlemlerinin başlamasıyla %4445 gibi uçuk bir artış oranı ile fiyatını 5 dolara kadar çıkardı. Daha sonra düşüşe geçen SRM şimdi 1.25 dolardan işlem görüyor.

İşte Binance’te 5 dolara kadar çıkan SRM

Serum (SRM) Nedir?

Serum, Solana blockchain üzerine inşa edilen bir DeFi projesi olarak tanıtılıyor. Solana destekli olmasından kaynaklanan sebeplerle bu projenin gelişme potansiyelinin yüksek, maddi anlamda uygun ve güvenilir olduğu söyleniyor. Bu platformun yakıtı ise SRM Token olarak açıklandı.

Serum adını son zamanlarda Türkiye’de de çok sık duymaya başladığımız FTX Exchange tarafından piyasaya sürüldü. Serum’a bizzat destek veren FTX kurucuları daha önce Multicoin Capital, TomoChain, Compound, and Kyber Network gibi başarılı platformlarla da işbirlikleri yaptılar. Şimdi SRM’e odaklanıp, onun gelişimini doğru yönde desteklemeyi amaçlıyorlar.

Bugün piyasa hayatına başlayan koin Binance’te SRM/USDT, SRM/BTC, SRM/BNB ve SRM/BUSD ikilileri üzerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment