Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Kurucusu Yine XRP Mi Satmaya Başladı?

XRP yatırımcılarının yüzü özellikle son 2 haftalık süreçte gülse de Ripple kurucu ortaklarından olan Jed McCaleb‘in finansal hareketliliği buna gölge düşürebilecek gibi gözüküyor. XRP Ledger üzerindeki işlemleri takip eden ve yüklü işlemleri raporlayan XRPL Monitor tarafından aktarılan bilgilere göre finansal hareketliliği dikkat çeken tek kişi ise McCaleb olmadı.

Hem Ripple hem Jed McCaleb Hareketlendi

Aynı zamanda Ripple’ın cüzdanlarından birisi olan RL18-VN’nin bakiyesinden de 20 milyon adet XRP’nin eksildiği görülüyor. Eski Ripple CTO’su ve kurucu ortak Jed McCaleb ise satış için 5 milyon XRP’yi transfer etti.

Aslında Ripple bu yüklü XRP transferlerini genellikle her ayın başında gerçekleştiriyordu. Buna rağmen 2020 yılının başından itibaren her ay 1 milyar XRP’nin kilidini açma alışkanlığını bırakan Ripple, bunun yerine ara ara yüklü XRP transferleri yapmakta ve daha az dikkat çekmekte.

McCaleb’in hiç kimseye fark edilmeden 5 milyon XRP transfer etmesi ve bunu satış için borsaya aktarması ise yakında fiyatın daha da düşebileceğine işaret ediyor. XRP fiyatı ne zaman yükselse McCaleb’in satış yaptığı ve bunun devamında düşüşün geldiği bilinen bir gerçek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment