Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yetişkin İçerik Platformu OnlyFans, UkraynaDAO’ya Yaklaşık 1.3 Milyon Dolar Değerinde 500 Ethereum (ETH) Bağışladı

Yetişkin içerik platformu OnlyFans, Rusya işgali sırasında Ukrayna’yı desteklemek için bağış toplayan merkeziyetsiz özerk bir kuruluş olan UkraineDAO’ya yaklaşık 1.3 milyon dolar değerinde 500 Ethereum (ETH) bağışladı.

OnlyFans temsilcisi yaptığı açıklamada bağışın, Ukraynalı ve Amerikalı sahibi Leonid Radvinsky liderliğindeki şirketin Ukrayna’yı desteklemek için yardım çabalarının bir parçası olduğunu söyledi.

Şirket, şu ana kadar ülkeyi destekleyen çeşitli insani yardım çabalarına 5 milyon doların üzerinde bağış yaptığını ve 15 Mart tarihinde göndermeyi planladıkları 1 milyon dolarlık ek bir bağış olduğunu açıkladı.

OnlyFans CEO’su Ami Gan konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

Bu trajik olaylar, içerik oluşturucu topluluğumuzun üyeleri de dahil olmak üzere bireyler üzerinde korkunç bir etki yarattı. Ukrayna ile güçlü kişisel bağlarımız göz önüne alındığında, OnlyFans olarak kim olduğumuza uygun bir şekilde Ukrayna halkına yardım ve destek sağlamaya odaklanmak istedik.

ifadelerine yer verdi.

Rus sanat kolektifi Pussy Riot ve non-fungible token (NFT) stüdyosu Trippy Labs tarafından kurulan UkraynaDAO, şubat ayında Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) adreslerini paylaştıktan bu yana 50 milyon doların üzerinde kripto bağışı alan Ukrayna hükümetinin önde gelen bir kripto bağışçısı oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!