Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yetişkin İçerik Sitesi Artık Litecoin (LTC) Kabul Ediyor!

Sanal gerçeklik ile yetişkin içerik yayını yapan siteler arasında bir numara olan VRPorn.com, birinci sınıf  üye katılımları için ödeme seçeneklerinde geliştirmeye giderek artık Litecoin kabul etmeye başladı. Aynı zamanda site, katılım işlemcisi GoCoin için kripto para kullanıyor.

Çarpıcı bir şekilde GoCoin, Litecoin haricindeki farklı kripto para türlerini de destekleyerek kurumları güçlendiriyor. Örneğin seyahat rezervasyon sitesi CheapAir, Bitcoin Cash, Litecoin ve Dash kullanıyor.

Nisan ayında Litecoin CEO’su Charlie Lee, dünyanın en büyük yetişkin içerik üretici sitesi olan Pornhub ile kripto paralarla ilgilenmeye istekli olup olmadıklarına dair bir bağlantı kurmuştu. Bu bağlantı, daha önceki zamanlarda aynı yapıdaki birkaç site kripto paralar ile işbirliği yaptığını duyurduktan sonra gerçekleşti.

Yetişkin içerik endüstrisi artık kripto para dünyasına girişini yaptı. Örneğin yetişkin içerikli filmlerde yer alan bir isim olan Stormy Daniels, bilgisayar tabanlı parasal formları sitesinde içerik izlemek için bir ödül olarak kullanacağını açıkladı. Bu tarz işler için Vice Industry Token (VIT) isimli bir token yeni yeni gelişen endüstride yer alıyor. Stormy Daniels, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile devam eden tartışmaları ile gündemde adından sürekli olarak söz ettiriyor.

Oluşturulan bazı raporlara göre Pornhub müşterilerine Verge (XVG) ile taksitli bir şekilde ödeme şansı veriyor.

Shewan Jitki‘nin attığı tweet şu şekilde:

” VRPorn hayatı ve kriptoyu oldukça sorunsuz bir hale getiriyor. #ltc #vrpornltc #lvr “

James Coleparady ise şöyle bir tweet paylaştı:

” İnsanlar artık kripto paralar ile bir şeyler almayı öğrenmeli, mesela yetişkin içerikleri #thankyouLTC “

Yetişkin içerik endüstrisine şu anda Litecoin ile birlikte mükemmel bir şekilde katılım sağlanıyor. Kripto para endüstrisindeki finans uzmanları, kendi ilgi alanları veya kimlikleri paylaşılmadan yetişkin içerikleri satın alabilir ve görüntüleyebilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment