Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yıllar Önce Aldığı Bitcoin Tavsiyesiyle Emekli Oldu

Bir skydiving hocası, yıllar önce aldığı bitcoin tavsiyesi sayesinde emekli oldu. Aldığı tavsiye ise “Bitcoin al.” oldu.

Reddit kullanıcısı AgentLead_TTV, 2016 yılında paraşütle atlama dersi verdiği bir gün Nate isimli bir öğrencisinden bitcoin tavsiyesi aldı. Dersin ardından Nate, AgentLead_TTV’ye bitcoin ile bahşiş vermek istedi. Fakat o sırada bitcoin cüzdanı bulunmayan ve açmak için vakti de olmayan kullanıcı, 20 dolarlık bahşişle yetindi.

bitcoin

Kullanıcıya dersten sonra not bırakan ve hocasını emekli eden Nate, btc’yi tavsiye etmenin yanı sıra yazdığı notta btc’nin güncel değerini de belirtti. O sırada 614 dolar olan bitcoin, Reddit kullanıcısı için ilerleyen zamanlarda büyük bir pişmanlığa neden oldu. Fakat Nate’in tavsiyesine kulak veren kullanıcı, Mart 2017‘de kendisini kripto para sektöründe buldu. Bu sayede para kazanmaya başlayan kullanıcı, Nate’i şöyle betimledi:

‘Ask me about Bitcoin’ (Bana bitcoin hakkında sor) yazan bir tişörtü ve şapkası vardı. Kendisi tam anlamıyla bir Bay Bitcoin’di. Arabasında bitcoin yapışkanları vardı. Kesin şimdi çok zengindir.

10 bin dolar biriktirdi

AgentLead_TTV, Nate’in ardından gerçekleştirdiği bin 500 atlayışla birlikte 10 bin dolarlık bitcoin biriktirdiğini söyledi. “Keşke Nate onunla iletişim kurabileceğim bir adres ya da telefon bıraksaydı.” diyen kullanıcı, teşekkürlerini Reddit’te dile getirdi. Paylaşıma yorum yapan Reddit kullanıcıları, “Nate neredesin?” diye sorarak kullanıcıya destek verdi.

Bazı kullanıcılar ise Nate’in erken dönem bitcoin yatırımcısı olduğunu, bu nedenle bir adada yaşayarak sefasını sürüyor olabileceğini öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!