Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Yusko: Bitcoin 2021’de 100 Bin Dolar Olabilir

Morgan Creek Capital’ın kurucusu Mark Yusko, kısa süre önce verdiği bir röportajda Bitcoin fiyatıyla ilgili tahminlerini paylaştı.

Sektörün tanındık isimlerinden olan Yusko, Bitcoin fiyatının önümüzdeki yıllarda değer kazanacağını ve fiyatın 100 bin dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

İddialı Tahmin

U.Today tarafından yapılan habere göre Mark Yusko, Bitcoin fiyatının önümüzdeki yıllarda birkaç kat yükseleceğini düşünüyor.

Yusko’nun Bitcoin hakkındaki görüşlerinin oldukça iyimser olduğunu belirtmek gerekiyor. Çünkü kendisi Bitcoin’in 2021 yılına kadar 100 bin dolar olabileceğini düşünüyor. Öyle ki Yusko bununla da kalmıyor ve BTC’nin önümüzdeki yıllarda iyice değer kazanabileceğin söylüyor:

2025’te fiyatın 250 bin dolara çıktığını görebiliriz. Bitcoin’in fiyatı onun ardından 2030’a gelindiğinde 400 bin, belki 500 bin dolar dahi olabilir.

Yusko’nun Bitcoin hakkında bu kadar iyimser tahminlerde bulunmasının sebebi kendisinin BTC’nin gerçekten dijital altın olduğuna inanması. Yusko’ya göre Bitcoin zaman içerisinde tam anlamıyla bir dijital altın olarak kullanılmaya başlayacak ve bu, fiyatın da yükselmesini sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment