Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ZebPay Kurucu Ortağı Kapanan Borsasına Rağmen Hala ”Bitcoin Konusunda İyimser”

Sandeep Goenka, yakın zamanda Hindistan’da kapatılan kripto para borsası Zebpay‘in kurucu ortaklarından birisi. Goenka, Hindistan içerisindeki Hindistan Merkez Bankası genelgesi yüzünden bankalarla işlem yapamamış ve bir süre sonra itibari para işlemlerini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Bu da firmayı oldukça kötü etkiledi ve Zebpay sadece bir yere kadar dayanabildi. Yine de, Goenka merkeziyetsiz hareketi başlatan lider kripto para birimi konusunda hala iyimser bir bakış açısına sahip.

Şu an iflas etmiş olan Zebpay kurucu ortağı attığı en son tweette, ”Bitcoin konusunda daha önce hiç olmadığı kadar iyimser” olduğuun ifade etti. Goenka BTC konusunda iyimser yorum yapan tek kişi olmasa da, açıklamanın yapıldığı zaman nedeniyle kendisi kullanıcılardan büyük tepki topladı. Zebpay hiçbir uyarı yapmadan borsa hizmetlerini durdurma ve yüksek komisyon ücretleri nedeniyle çokça eleştirilmişti.


Cryptovenom isimli kullanıcı, Goenka’nın söz konusu tweetine şu şekilde cevap verdi:

”Sen ve senin şirketin bizden çok yüksek komisyon alarak ve bize çok az zaman vererek ihanet ettiniz…Hindistan kripto para topluluğuna gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler… Şirketin aynen böyle kapanmayı hake diyordu. ”

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment