Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zebpay’de Komisyon Ücretleri Yarıya İndi!

Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Zebpay, çeşitli kripto paralar için alınan komisyon ücretlerinde %50’ye varan kesintilere gidileceğini açıkladı.

Borsadan yapılan açıklamada, platforma sadık kalan kullanıcıların ödüllendirilmesi için böylesi bir hamle yapıldığı ifade edilirken, Golem’in işlemlerinde yüzde 50’ye varan bir kesintiye gidildi. Bu inidirimden faydalanacak diğer koinler ise XRP, EOS, Cyber Miles, Aeternity, OMG ve Kyber olarak belirlendi.

Zebpay, bu yeni sistemin artık geçerli olduğunu belirtirken daha önce de platforma eklenen bir başka dolar destekli stabil koin True USD’nin de şu an yatırma ve çekme işlemlerinde hiçbir ücret alınmıyor. Zebpay, bu durumun da 31 Ağustos’a dek böyle devam edeceğini belirtti. Platform, True USD’nin çeşitli fiyat manipülasyonlarına karşın çok iyi bir stepne görevi üstleneceğine olan inancını da, daha önce yaptığı açıklamada dile getirmişti. ZebPay, True USD’nin hem itibari para alternatifi olmayan koinler için, hem de itibari paranın kendisi için önemli bir ekleme olduğunu ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment