Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zilliqa (ZIL) “Rüya Takımı” Duyurusundan Sonra Değer Kazandı

Singapur çıkışlı blockchain projesi Zilliqa, aralarında Radamel Falcao gibi sporcuların bulunduğu “rüya takımının” tanıtımını yaptı. Projenin detayları henüz açıklanmazken, ZIL topluluğuna “Beklemede kalın.” mesajı verildi.

Sharding teknolojisini en erken kullanan projelerden biri olan Zilliqa, çarşamba günü, “Hazır olun. ZIL’in rüya takımı geliyor.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

CoinGecko verilerine göre ZIL fiyatı, 24 saat içerisinde %17’ye kadar varan oranda değer kazanıp 0,187 dolardan 0,22 dolara yükseldi.

Sporculardan gün boyu blockchain mesajı geldi

Zilliqa’nın duyurusunu yaptığı proje, dün ZIL ekibiyle iş birliği yapmaya başlamış sporcularca sosyal medya üzerinden tanıtıldı. Everton’da forma giyen James Rodriguez, “Dünya genelindeki taraftarlarıma, blockchain temelli harika sürprizler yapmak için Zilliqa ile ortak oluyorum.” dedi.

Gün içerisinde Diego Costa, Rúben Dias, Renato Sanches, Raúl Jiménez, João Félix, Keylor Navas, Diogo Jota gibi isimlerden de benzer mesajlar geldi.

pepe-zilliqa

Bunların yanında, Türkiye’de forma giyen ve giymiş olan Radamel Falcao ve Pepe de Zilliqa’yla birlikte çalışacaklarını açıkladılar.

falcao-zilliqa

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!