Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zilliqa, Yakaladığı Artış İvmesini Sürdürüyor

Zilliqa, kripto para camiasında çok bilinen bir koin ismi değil. Ancak bu durum, son birkaç gün itibari ile tersine döndü ve koin, birçokları için gündemin en tepesine oturdu. Son 24 saatte en çok artan koinlerden biri olan Zilliqa, yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 23’lük bir artış yakalamış durumda.

Sadece 24 saatlik durum değil, Zilliqa’da etkileyici olan bir başka nokta ise koinin bir haftalık performansı. Coin Market Cap’te ilk 25’te yer alan koinler arasında haftalık bazda zirveye oturan Zilliqa’da bu oran şu an itibari ile yüzde 46. İşin daha ilginç kısmı, listedeki diğer 24 koinden Ziliqa’ya en fazla yaklaşabilende ise artış sadece yüzde 10.

Zilliqa ile birlikte bir haftalık periyodda en çok artış gösteren kripto para ise IOTA. Yüzde 11.39’luk bir yükseliş yaşayan IOTA bugün ise yüzde 4’lük bir düşüş ile 2.31 dolardan alıcısını buluyor.

Zilliqa’da yaşanan bu artış fiyatı da bir hafta önceki seviyesi olan 0.10 dolardan 0.160988 dolar seviyleerine getirdi. Koinin işlem hacmi de bu dönemde ciddi bir artış gösterdi ve 1 milyar dolar baremini aşarak 1.1 milyar dolar oldu. Tırmanışını sürdüren Ziliqa, 22. sıraya çıkabilmeye şu an için 100 milyon dolar uzaklıkta.

Tabii ki yaşanan bu artışın ardından spekülasyonlar da doğal olarak yapılmaya başlandı. Şirket, herhangi bir şekilde Zilliqa Air Drop’u yapılmasının kesinlikle gündemlerinde olmadığını belirtirken; bu yönde ifadeler kullanan kişilere itibar edilmesinini söyleyerek, koin sahiplerini bir kez daha uyardı. Özellikle cüzdan anahtarlarını veya borsa şifrelerini, hiçbir yer ile paylaşmamaları, yatırımcılardan özellikle istendi.

Artıştan memnun olan bir Twitter kullanıcısı Zilliqa’ya para yatırdığı gün, emekliliğine yatırım yaptığının farkında olmadığını belirterek, artıştan duyduğu sevinci dile getirirken, bir başka Twitter kullancısı Oly ise, şunları yazdı:

”Birçok teşekkür mesajı alıyorum son bir kaç saatte ve herkes bana ne zaman satış yapacağımı ısrarlı  bir şekilde sorup duruyor. Burdan bir kez daha söylemek istiyorum, şu anda satış düşünmüyorum. Bu artış, Ziliqa için yolun sadece başı. Yol haritasında daha bir çok etkinlik ve geliştirme süreci yer alıyor. Satacağım zaman elbette size haber vereceğimden şüpheniz olmasın ancak, şu anda böylesi bir hamle gündemimde yok.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment