Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1inch Airdrop Programı En Çok Ona Yaradı: Bedava 20 Milyon Dolar Kazandı

Merkeziyetsiz kripto para borsası 1inch, Uniswap’ın izinden giderek borsayı kullanan kişilere airdrop yaptı. Airdrop kapsamında 90 milyon 1INCH token dağıtıldığı belirtiliyor. Bazı kullanıcılar 600 1INCH token kazanırken, bazılarının ise 20 milyon dolara eşdeğer miktarda fona uyandığı görülmekte.

1inch airdrop programının en talihli kullanıcısı belli oldu 

Aslında 1inch kripto para borsasının Uniswap benzeri bir airdop yapacağı haberi 24 saattir gündemde konuşuluyordu. Etherscan verilerine göre basın saati itibarıyla yaklaşık 20 saat önce kendi tokenlerini üretmeye başlayan 1inch, beklenenini yaptı.

Dağıtılan 90 milyon tokendan ödül kazanmak isteyenlerin ise üç farklı koşuldan en az birisini karşılaması gerekiyordu:

  • 15 Eylül tarihinden önce en az 1 işlem yapmış olmak
  • Toplamda en az 4 işlem gerçekleştirmiş olmak
  • En az 20 dolarlık işlem hacmine sahip olmak.

Birçok kullanıcıya aynı Uniswap’ın 400 UNI gönderimi gibi 600 1INCH gönderildiği aktarılan verilerde görülebilmekte. Ancak verilere bakıldığında bir kullanıcının 9.749.686.003 1INCH token kazandığı görülüyor. Söz konusu kullanıcı basın saati itibarıyla 1,97 dolar olan 1INCH fiyatına göre neredeyse 20 milyon dolarlık bir airdrop ödülüne kavuştu. Eğer kullanıcı bugünkü zirve fiyat olan 2,8 dolar seviyesinden satış yapmaya başlasaydı elinde 27,5 milyon dolar olabilirdi.

Kullanıcının adresi incelendiğinde bunun yoğun bir gelir hasatı (yield farming) yaptığı görülüyor. Cüzdan adresinin 1inch’in yanı sıra Uniswap ve SushSwap borsalarında aktif olduğu görülebilmekte. Toplamda 55.200 cüzdan adresine ödül gönderilirken ortalama airdrop ödülünün 1.629, en düşük ödülün ise 600 token olduğu belirtildi.

1INCH token kazananlar bunu nasıl alabilecek? 

1inch airdrop programından ödül kazananlar bunların nasıl alınacağı ile ilgili detaylı bilgiyi veya kazanıp kazanmadıklarının bilgisini ise buradaki haberden okuyabilirler. Uniswap’ın yaptığı airdrop programından sonra böyle bir gelişme birçok yatırımcı tarafından bekleniyordu. Ancak ortalama 1,600 1INCH token içeren (yaklaşık 3.200 dolar değerinde) ödül, herkesi şaşırttı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!