Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2022’de Oynanabilecek En İyi Kazanmak İçin Oyna Oyunları -DappRadar (2.Bölüm)

DappRadar’a göre 2022’de oynanabilecek en iyi kazanmak için oyna (play-to-earn) oyunlarını alfabetik sırayla her içerikte 10 tane olmak üzere 5 seferde sizlerle paylaşacağız.

11-CryptoMotors

Daha önce Araba NFT’leri oluşturup piyasaya süren CryptoMotors ekibi, şimdi de kazanmak için oyna modeliyle yarış oyunu yayınlamaya hazırlanıyor. Oyunda premium araba NFT’leriyle yarış yapılacak. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

12-Decimated

Solana blockchain’i tarafından desteklenen Decimated, kazanmak için oyna modeliyle hayatta kalma oyunu olacak. Kullanıcılar oyun içerisindeki kaynaklar ve topraklar için mücadele edecek.

Oyuncular; ticaret yapabilir, başkalarına tuzak kurabilir, karakterlerini güçlendirebilir ve ödül toplayabilirler. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

13-Doctor Who: Worlds Apart

2022’de tam sürümü çıkacak olan oyunun şu an kapalı alfa sürümü bulunuyor. Kart oyunu olan “Doctor Who: Worlds Apart”da, televizyon dizilerinden hemen hemen her türlü öğe ve karakter yer alacak. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

14- Dungeon Universe

MMORPG oyunu olan Dungeon Universe, henüz alfa testi aşamasında bulunuyor. Oyuncular, oyunun içerisindeki dünya istila edildiği için, canavarlarla savaşmak zorundalar. Enjin ekosisteminde olan oyunda, karakterler zırh ve silah yapabilecekler. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

15- Ember Sword

Dungeon Universe gibi MMORPG oyunu olan Ember Sword da henüz yapım aşamasında bulunuyor. Aksiyon oyunu olan Ember Sword, Immutable X alt yapısını kullanıyor.

Oyunun pre-alfa sürümü 2022’nin birinci çeyreğinde, alfa sürümü ise ikinci çeyreğinde çıkarılması planlanıyor. Bütün karakterler en baştan başlayacağı için oyuncuların oyunun başında herhangi bir karakter seçmelerine gerek olmayacak. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

16- The Fabled

Blockchain tabanlı aksiyon RPG oyunu olan The Fabled, canavarlarla ve boss’larla savaşmak için çeşitli dünyalar arasından seçim yapabilirler. Eşya satın alabilir, silah ticareti yapabilir, malzeme üretebilir ve bunları savaşta kullanabilirler. Ayrıca The Fabled ile ilişkili tokenlar kazanabilirler. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

17- Farsite

MegaCryptoPolis (MEGA) yaratıcıları tarafından oluşturulan Farsite, oyuncuların kendi kaderlerini kendileri belirleyeceği bir uzay oyunudur.

Kaynaklar az olduğundan oyuna devam edebilmek için ticaret ve madencilik yapılması gereken oyunda, bulunan her öğenin oyuncular tarafından oluşturulacağı belirtildi. Bu nedenle her bir oyuncu oluşturduğu malzemenin gücüne göre belirli bir değer belirleyebilecek. Oyuncular malzemelerini uzay istasyonları arası taşıyabilecek ve gittikleri istasyondan kaynak çıkarabilecekler. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

18- Footium

Kullanıcıların eğitebileceği sanal futbolcularla oynanacak menajerlik oyunu olan Footium’da her bir futbol kulubü NFT’dir. Yakında bütün futbolcuların NFT yapılması bekleniyor. Footium şu anda beta sürümüyle test aşamasında bulunuyor. Ekip 2022’nin başında daha fazla futbol kulübü olan beta test sürümünü yayınlayacağını duyurdu. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

19- Galaxy Fight Club

Belirli NFT’lere sahip olması koşuluyla kullanıcıların birbirleriyle savaşmasına izin verecek olan Galaxy Fight Club, temposu yüksek bir MOBA oyunu olacak. 3v3 olacak maçlar 3 dakika sürecek ve ilk 20 öldürmeye ulaşan takım kazanacak. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

20- Genopets

Herkese ücretsiz olacak olan Genopets oyununun karakteri geliştirilerek satılabilecek. Solana tabanlı oyunda,kazanmak için oyna (play-to-earn) modelini etkinleştirilebilmesi için oyunun içerisinden Habitat NFT’si alınması gerekecek. Kristaller üreterek Genopet’inizin performansını arttırabileceksiniz. Ayrıca oyunun bir de akıllı telefon için uygulaması olacak.  Oyunun dApp’i için tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!