Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2022’de Oynanabilecek En İyi Kazanmak İçin Oyna Oyunları -DappRadar (3.Bölüm)

DappRadar’a göre 2022’de oynanabilecek en iyi kazanmak için oyna (play-to-earn) oyunlarını alfabetik sırayla her içerikte 10 tane olmak üzere 5 seferde sizlerle paylaşacağız.

21- Guild of Guardians

2022 yılının en beklenen blockchain oyunlarından biri olan Guild of Guardians, bir aksiyon, RPG mobil oyunudur. Oyuncular zindanlarda savaşarak eşya bulduktan sonra bu eşyaları kahramanlarının seviyesini yükseltmek için kullanabilecekler. Immutable X katman-2 üzerine oluşturulmuş oyunun yerel token’ı GOG olacaktır. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

22- Hash Rush

Hash Rush, uzun zamandır üretimi devam eden strateji oyunudur. Near Protocol alt yapısını kullanan oyun, Vorto Network tarafından desteklenmektedir. NFT olarak oluşturan kahramanlarıyla bir kazanmak için oyna, strateji oyunudur. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

23- Illuvium 

Başka bir Immutable X katman-2 çözümleri kullanan oyun olan Illuvium, yüksek kaliteli oyun çıkartmak istiyor. Çıkaracağı oyunda, kullanıcılar saldırıya uğramış bir dünyada görev yapabilecek, kaynak toplayabilecek ve başkalarıyla savaşabilecektir. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

24- Last Expedition

Dünyaca ünlü Call of Duty oyununun geliştiricilerinin hazırladığı kazanmak için oyna modeliyle çıkarılacak olan Last Expedition, birinci şahıslı, hayatta kalma oyunudur. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

25- Legacy

Ünlü oyun tasarımcısı Peter Molyneus ve 22cans stüdyosu tarafından geliştirilen oyunda, oyuncuların kendi sanal işlerini kurmalarını ve kendi ürünlerini tasarlamalarını sağlayan bir sistem olacak. Gala Games ekosistemindeki diğer oyunlar gibi bu oyununda yerel token’ı LGYC olması bekleniyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

26- MetaLands

Her oyuncunun özel bir karaktere sahip olacağı oyun, birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda sığınak NFT’si olan kullanıcılar klan oluşturabilirler. BSC ve Polygon altyapısını kullanan oyunda, kullanıcılar, yeni silah üretebilir bunları NFT olarak satabilirler. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

27- MetaSoccer

Gözcü kullanarak NFT olan yetenekli futbolcu bulabileceğiniz oyunda, oyuncular futbol takımına sahip olacak. Bir sezon boyunca bütün takımlar kupayı almak için yarışacağından rekabet çok fazladır. Oyunun yerel token’ı MSU’dur. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

28- MetaStrike

MetaLands gibi nişancı oyunu olan MetaStrike, diğer oyundan biraz daha rekabetçidir. Oyuncular silahlarını yükseltebilir, görevler yapabilir ve NFT kazanabilirler. Ayrıca savaşmak için harita oluşturabilirler. Bu haritaları NFT’ye dönüştürerek satıp, para kazanabilecekler.  Oyunun dApp’i için tıklayınız.

29- Mirandus

Gala Games ekibiyle birlikte, fantastik zengin bir evren inşa ediyor. Bu evren şehir, kasaba, binalara sahiptir.  Ayrıca bu evrende, canavarlar, gece gündüz döngüsü, zindanlar ve boss’lar yer alacak. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

30- Mist

Çok oyunculu RPG oyunu olan Mist, BSC alt yapısını kullanmaktadır. Oyuncular, oyun ekonomisinden faydalanmak için çiftliklere ve dükkanlara yatırım yapabilecek. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!