Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Popüler Kripto Para Borsasından Düzenleyici Baskı Sonrası Yeni Sponsorluk

ABD’li popüler kripto para borsası Kraken, düzenleyici baskılara rağmen Formula 1 takımı Williams Racing ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kraken 28 Mart tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, Formula 1 takımı Williams Racing ile sponsorluk anlaşması imzaladığı duyurdu. Anlaşma kapsamında Kraken NFT pazar yeri üzerinden satın alınan NFT’ler arasından seçilecek şanslı parçalar Williams Racing’in F1 araçlarının üzerine basılacak.

Kraken ayrıca sergilenen NFT’lerin yanı sıra müşterilerin hayran pop-up’ları ve ortak marka ürünleri gibi sponsorluğa dair pek çok ürün çıkarılacağını açıkladı.

Açıklamalara göre anlaşma, son teknolojiyi ön plana çıkararak finansal özgürlük arayışında dünya çapındaki yarış tutkunlarını ve kripto para topluluğunu birbirine bağlama amacıyla gerçekleştirdiğini ifade etti.

Williams Racing Ticari Direktörü James Bower, hayranlarına web3 deneyimini sunarken Kraken’in de Williams Racing aracılığıyla yeni kurumsal müşterilere ulaşmasını sağlamaktan heyecan duyduklarını belirtti.

Kraken geçtiğimiz ayın başında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaptığı anlaşma kapsamında 30 milyon dolar ceza ödemiş ve ülkedeki staking hizmetlerini bir daha başlatmamak üzere sonlandırmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!