Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alameda’dan OKX Aracılığıyla 57 Milyon Doların Üzerinde 2 Altcoin Alımı

Sam Bankman-Fried’ın kurucusu olduğu kripto yatırım şirketi Alameda Research’ün OKX’ten 57,7 milyon Tether (USDT) aldığı belirtildi.

On-chain analitik platformu Arkham Intelligence 9 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Alameda’ya bağlı cüzdanların önde gelen kripto para borsası OKX’ten 57,7 milyon USDT aldığını bildirdi.

Ayrıca Alameda’nın alınan USDT’lere ek olarak 300 bin dolar değerinde 77 binin üzerinde Mask Network (MASK) aldığı da aktarıldı. Yatırım şirketinin cüzdanlarında yaklaşık 240 milyon dolar değerinde kripto para bulunduğuna dikkat çekildi.

İlgili cüzdanların geçtiğimiz yıl FTX ve Alameda’nın iflası sonrasında iki şirketin borçlarını tazmin etmek için FTX iflas komitesi tarafından yönetildiğinin altı çizildi. Bu bağlamda, iflas komitesinin süreci başarılı bir şekilde yönetmek için çalışmalarına devam ettiği görüldü.

FTX iflas komitesi geçtiğimiz günlerde, Alameda ve FTX tarafından Genesis’e verilen yaklaşık 4 milyar dolarlık fonun geri alımı için mahkemeye başvurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!