Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Koinler Sonunda Harekete Geçti!

Kripto para piyasası 2019 yılının başlangıcından beri sadece Binance Coin ve Litecoin gibi birkaç alt koin’in ciddi artışına ev sahipliği yaptı ve Bitcoin’in durdurulamayan yükselişi birçok alt koin yatırımcısını adeta pişman etti. Lider kripto para birimi Bitcoin 5.000 dolar bandından 14.000 dolar bandına kadar çıkarken önde gelen alt koinlerin birçoğu yerinde saydı ve herkes yakında bir alt koin sezonunun yaşanacağı umuduyla beklemeye geçti.

Basın saatine göre ise neredeyse bütün kripto para birimleri ufak çaplı bir yükselişe geçti ki bu aslında daha büyük bir yükselişin sinyali olabilir. Bitcoin yüzde 4.05 bir yükselişe sahipken Ethereum yüzde 6,76, XRP yüzde 4,28, Bitcoin Cash yüzde 2,99, Litecoin yüzde 5,20, Binance Coin yüzde 5,25, EOS yüzde 4,46, Bitcoin SV yüzde 4,95, Monero ise yüzd 4,75 artışın keyfini çıkarmakta.

Bitcoin harici diğer kripto para birimlerinin yükseliş nedeni şu an için tam olarak bilinmese de, geçtiğimiz günlerde Bakkt’ın verdiği haber bunda etkili olmuş olabilir. Bakkt 23 Eylül tarihinde fiziki teminatlı Bitcoin vadelilerini piyasaya süreceğini açıkladıktan sonra daha önceki açıklamalarına da dikkat çekildi ve zamanında alt koinler için de fiziki teminatlı vadeli işlem sözleşmeleri piyasaya sürebileceğini ifade etmesi birçok alt koin yatırımcısına umut oldu.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment